Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцьк виготовив 200 протитанкових їжаків та понад 7 тисяч коктейлів Молотова

Не піддаємося на провокації і довіряємо офіційним джерелам інформації. Покладаємося на захисників.

Фото Нацполіції Волині.

Луцьк виготовив 200 протитанкових їжаків та понад 7 тисяч коктейлів Молотова

Усі припаси сьогодні знаходяться на блокпостах

Сьогодні на блокпостах, які є поблизу нашого міста, є укрпіленими та збудованими згідно з правилами, з бетонних блоків та плит перекриття, з шин, мішків з піском. Є 200 протитанкових їжаків, які були виготовлені в рекордний строк, вони сьогодні знаходяться на цих блокпостах для того, щоб не допустити бронетехніку в наше місто. Про це розповів Ігор Поліщук, голова Луцької тергромади.

Окрім того, у нас йде кампанія з виготовлення коктейлів молотова. Станом на цю хвилину в наших місцях по місту Луцьку та по селах зосереджено близько семи тисяч коктейлів молотова, однак по тій інформації, яку мені надсилають люди, загальна кількість є значно більшою, тому що люди виготовляють і тримають коктейлі молотова в себе. Я думаю, ви розумієте, що означає така величезна кількість коктейлів молотова, які будуть використані у разі необхідності для оборони нашого міста, - написав мер.

По селах зосереджено близько семи тисяч коктейлів молотова, однак по тій інформації, яку мені надсилають люди, загальна кількість є значно більшою, тому що люди виготовляють і тримають коктейлі молотова в себе, - написав мер.

Залишаємося на місці, тримаємо спокій і тримаємо розум холодним, не піддаємося на провокації і довіряємо офіційним джерелам інформації. Нехай у нас все буде добре, - побажав Поліщук.

Читайте також:Мер Луцька: у Володимирі обстріляли ракетами склади військової частини

Telegram Channel