Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чехія услід за Польщею та Швецією відмовилася грати з росіянами у плей-оф відбору на Чемпіонат світу-2022

Оце так!

Фото football.ua

Чехія услід за Польщею та Швецією відмовилася грати з росіянами у плей-оф відбору на Чемпіонат світу-2022

Грати зі збірною країни-агресорки відмовилися усі ймовірні суперники...

Усі ймовірні суперники збірної Росії з футболу у плей-оф відбору на Чемпіонат світу-2022 висловили категоричний протест проводити з нею матчі.

У четвер, 24 лютого, Росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Більш, ніж три дні на українських територіях проходять військові дії, інформує suspilne.media.

На повномасштабне вторгнення Росії однією з перших відреагувала збірна Польщі, яка офіційно повідомила, що не гратиме проти неї у плей-оф відбору на чемпіонат світу-2022 з футболу.

Переможець протистояння Росія - Польща виходив би на найкращу збірну у матчі Чехія - Швеція. Саме у цій четвірці мали визначити одного з трьох учасників фінальної частини чемпіонату світу.

А ось у неділю, 27 лютого, у Чехії також вирішили відмовитися від матчів з Росією.

Проте і у шведській, і у чеській футбольних асоціаціях повідомили, що не гратимуть проти Росії незалежно від того, яке рішення буде ухвалено ФІФА.

«Ми закликаємо ФІФА ухвалити рішення щодо скасування березневих матчів плей-оф, у яких бере участь Росія. Щоб не вирішила ФІФА, у березні ми не гратимемо проти Росії», - зазначається у зверненні шведської футбольної асоціації.

А ось у неділю, 27 лютого, у Чехії також вирішили відмовитися від матчів з Росією.

«Чеська асоціація одностайно погодила рішення, що ні в якому разі не братиме участь у матчах проти Росії у плей-оф відбору на чемпіонат світу-2022».

Тепер ФІФА має ухвалити рішення щодо їхньої долі, адже три команди відмовляються грати з Росією. Тобто, Росія або автоматично пройде у фінальну частину турніру, або ж її позбавлять права виступити у плей-оф відбору турніру - саме це має вирішити ФІФА.

Матчі плей-оф відбору чемпіонат світу-2022 мають відбутися 24 та 29 березня.

Реклама Google

Читайте також: НОК Норвегії закликав усунути Росію і Білорусь від участі в усіх міжнародних спортивних змаганнях.

Telegram Channel