Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У головному соборі ПЦУ знешкодили диверсантів. Епіфаній може бути ціллю росіян

У Епіфанія надійна охорона – він постійно працює, спілкуючись з архієреями та духовенством на місцях, з закордонними партнерами.

Фото Українська Правда.

У головному соборі ПЦУ знешкодили диверсантів. Епіфаній може бути ціллю росіян

Поруч на території виявили мітки

Охорона Михайлівського Золотоверхого монастиря, кафедрального собору Православної церкви України , знешкодила російську диверсійну групу, яка намагалася проникнути на територію.

Про це повідомив заступник голови управління зовнішніх церковних зв'язків ПЦУ архієпископ Євстратій Зоря у фейсбуці передає Українська Правда.

«Відомо, що у своїй промові перед початком війни Путін однією з претензій до України назвав існування тут незалежної від Росії Церкви. Також відомо від міжнародних партнерів про складені окупантами списки цілей їхнього терору – лідерів українського суспільства і держави. Ці публічні повідомлення, а також інформація, яку не можна зараз оприлюднити, отримана від українських і міжнародних джерел, дали підстави об’єктивно вважати, що серед цілей російського терору – предстоятель ПЦУ. Враховуючи це, були вжиті особливі заходи безпеки, щоби попередити непоправні наслідки для Помісної Церкви і України в цей час боротьби за свободу, якби ворог досяг успіху свого задуму. Можу офіційно засвідчити, що предстоятель не виїжджав і не виїде за межі України, сама думка про це є абсурдною», – йдеться в повідомленні.

У своїй промові перед початком війни Путін однією з претензій до України назвав існування тут незалежної від Росії Церкви.

Зоря заспокоїв, що в Епіфанія надійна охорона – він постійно працює, спілкуючись з архієреями та духовенством на місцях, з закордонними партнерами.

Останні новини війни: 

Реклама Google

Telegram Channel