Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Донька і зять відомого політика наступного дня після вінчання взяли в руки автомати

Повінчалася пара у Трьохсвятительському храмі, що на дзвіниці Свято–Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Фото із сайту youtube.com.

Донька і зять відомого політика наступного дня після вінчання взяли в руки автомати

Донька народного депутата Володимира Ар’єва і телеведучої Наталки Фіцич у перший день війни вийшла заміж. А вже наступного Ярина та її чоловік Святослав Фурсін взяли у руки зброю

«Я не знаю, що буде завтра, але хочу бути з тобою… Завжди»

Про цю подію повідомив на своїй фейсбук–сторінці український політолог, журналіст, народний депутат Володимир Ар’єв, з яким не один рік співпрацює «Газета Волинь». Володимир Ігорович не раз на прохання наших журналістів коментував найактуальніші для українського суспільства проблеми. Його пост про особисте — ніби те, що стосується тільки його родини. Але це «особисте» не залишає байдужим нікого, бо в ньому — український дух. Прочитайте ці рядки і пересвідчитеся в цьому:

«У мене були сльози на очах. Ні, не від війни. Моя з Наталкою Фіцич донька Ярина Ар’єва вирішила сьогодні повінчатися зі своїм коханим Святославом Фурсіним. Наступного дня після вінчання молодята записалися в тероборону столиці. Хай вас Бог береже, діти! Донечко, я знав, що ти виростеш патріоткою та захисницею, і чоловіка собі обереш такого ж. З такими, як ви, Україна переможе орду». Володимир Ар’єв зазначив, що свято вони відзначать разом із перемогою над ворогом.

Володимир Ар’єв: «А свято відзначать разом із перемогою над ворогом».
Володимир Ар’єв: «А свято відзначать разом із перемогою над ворогом».

 Так само зворушливо висловилася з приводу заміжжя дочки на фейсбук–сторінці й Наталія Фіцич: «Перемогла любов, а не війна. Збиралися одружитися в травні — у плани вдерлася війна. Діти попросили повінчатися сьогодні, бо невідомо, що буде завтра. Звісно, ми з Володимиром Ар’євим готувалися до іншого весілля. А вийшло так особливо, що сльози котилися. Все наче саме склалося. І рушники знайшлися колись кимось подаровані, і отець Михайло нагодився з фотокамерою, і навіть група CNN. Хіба обручки мідні, якими заручилися, — купити щось краще зараз у Києві нереально. Вінчання у перший день війни. Як воно є. Та попри все, діти, будьте щасливі!».

Діти попросили повінчатися сьогодні, бо невідомо, що буде завтра.

Так само щиро, аж до сліз, написала про своє заміжжя сама Ярина Ар’єва: «Ми із Святославом Фурсіним повінчалися в перший день війни. Я не знаю, що буде завтра, але я хочу бути з тобою. Завжди».

Особливі й коментарі до згаданих постів. Як мовиться, вони на часі. Ось лише декілька з них: «Нехай сили добра бережуть молодят і наших захисників! У нас чудовий народ, сильний і мужній, яким варто пишатися…», «Боже, допоможи їм і нам усім! Слава Україні!», «Серце розривається за таких дітей. На їхню долю випало стільки випробувань…», «Разом отримали зброю — повага до таких дітей». І приємне здивування викликали ось ці слова, адресовані молодятам (тут уже й прізвище пишу, бо вони належать волинянці Ніні Голядинець): «Моє тихе вітання із Шацького краю. Щоб у коханні прожили велике життя. Божого благословення. Буде затишшя — приїжджайте на Волинь». В них — несхитна віра в те, що все буде добре. І наш знаний в усій Україні Світязь, інші озера Шацького краю літньої пори потішать відпочивальників.

«На вході до храму їм воркували голуби, а на виході зустріли сирени повітряної оборони»

Повінчалася пара у Трьохсвятительському храмі, що на дзвіниці Свято–Михайлівського Золотоверхого монастиря. На фейсбук–сторінці ПЦУ читаємо: «Украй важливо продовжувати опиратися страху, надії на Господа та шукати приводу для радості навіть у найтемніші часи. Тому всією родиною помісної Православної церкви України вітаємо молоду сім’ю Ярини та Святослава, які нині обвінчалася… На вході до храму їм воркували голуби, а на виході зустріли сирени повітряної оборони. Нехай Господь благословить це молоде подружжя! Продовжуймо бути мужніми, молімося за нашу державу, наш народ та захисників».

«Перемогла любов, а не війна».
«Перемогла любов, а не війна».

 … Про Ярину Ар’єву легко знайшла інформацію. У цьому році їй буде 22. Вона навчалася в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Нині є депутатом Київської міської ради (працює в комісії з питань охорони здоров’я й соціальної політики). А ось аби дізнатися про її чоловіка, змушена була зателефонувати Володимиру Ар’єву. На запитання, хто ж ваш зять, Володимир Ігорович сказав коротко: «Простий хлопець — студент–айтішник». Більше не було можливості говорити, бо народний депутат поспішав — у нього був ефір на телебаченні. І взагалі в такий час, коли Київ бомблять, міг не відповісти на дзвінок з незнайомого номера. То ж подякувала і за це, в свою чергу, привітавши з одруженням доньки–патріотки.

А через якусь годину після нашої розмови, до речі, народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв упіймав у Києві російського диверсанта.

Про це на своїй фейсбук–сторінці повідомила колега по фракції Ірина Геращенко: «Пацанчик ловив машину. Попросив підвезти «на Майданчік». З огляду на лексикон незнайомця, Ар’єв запитав у молодика документи. А зважаючи на те, що почув про «Майданчік», запитав: «Може, вас в поліцію підвезти?» — «Нет я в Галицию не еду. А вы во Львов собираетесь?» — почув у відповідь.

За словами Геращенко, диверсант пропонував Ар’єву 100 гривень. І невдовзі давав покази в поліції.

P. S. А вчора вдалося поспілкувалася по телефону з Яриною Ар’євою. Тож можу додати, що познайомилася вона зі своїм майбутнім чоловіком, який народився у Львові, хоч багато років жив у Криму, у Києві на Майдані. Це було 2 жовтня 2019 року під час мітингу-протесту проти формули Штанмаєра. Молоді люди зустрічалися, а рівно за рік до вінчання Святослав освідчився – запропонував коханій руку і серце. Дівчина відповіла згодою. Молоді люди готувалися до весілля, яке мало відбутися в травні – в день Святого Юрія. На 14.30 1 березня була призначена реєстрація шлюбу. Війна внесла свої корективи...

Читайте також:Під Києвом танки Росії обстріляли сім'ю, загинув підліток

Реклама Google

Telegram Channel