Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Рівнянка на аватарках заробила 25 000 гривень за 2 дні (Відео)

Один портрет створює вже за кілька хвилин.

Фото Суспільне.

Рівнянка на аватарках заробила 25 000 гривень за 2 дні (Відео)

Дівчина створює патріотичні аватарки, щоб допомогти ЗСУ

25 тисяч гривень на підтримку Збройних сил України за 2 дні вдалося зібрати рівнянці Олені Васильчук. На своїй інстаграм-сторінці дівчина закликала людей перекидати кошти через розділ «Допомога Збройним силам України» у мобільних додатках. Тим, хто це зробив, вона дарувала патріотичну аватарку, передає Суспільне.

Створювати патріотичні аватарки почала, щоб заспокоїтися після перегляду новин з фронту.

Олена Васильчук – дизайнерка-початківиця та smm-менеджерка. Створювати патріотичні аватарки почала, щоб заспокоїтися після перегляду новин з фронту.

«Це почалося увечері, були сирени. Потім мені хотілося відволіктись від цих всіх негативних думок. Почала робити ці аватарки, собі зробила, своїм близьким, потім почала робити подругам надсилати. Я відволіклась. Мені стало трішки спокійніше і взагалі спокійніше від того, що я допомагаю Україні», – каже дівчина.

Щоб отримати патріотичну аватарку від Олени Васильчук достатньо скинути не менше 50 гривень на рахунок Збройних сил Україні і надіслати їй скрін відповідної квитанції.

«Після того, як я поробила своїм родичам, знайомим вони почали мене репостити, в сторіз відмічати, хто, можливо, іще хоче аватарки. Я придумала, щоб мінімум 50 гривень за аватарку, але люди надсилали особисто кожен від себе взагалі різні суми. Хтось надсилав 50 гривень, хтось надсилав 100, хтось 500. Є такі, що надсилали і тисячу гривень. Є люди, які зверталися по декілька раз. За 2 дні у нас вийшло майже 25 тисяч гривень», – додає Олена Васильчук.

Читайте також: «Переміг «Реал» і пішов на війну». BBC опублікувало статтю про Вернидуба

Патріотичні аватарки дівчина створює, оброблюючи фотопортрет замовника за допомогою мобільного додатку. Робить це з власного смартфона. Один портрет створює вже за кілька хвилин.

Реклама Google

Telegram Channel