Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Культура не терпить наволочі: нью-йоркська «Метрополітен-опера» запросила співати українку замість росіянки, яка підтримує війну

Людмила Монастирська замінить москальську співачку, яка не хоче бачити правду.

Фото: Sasha Solt.

Культура не терпить наволочі: нью-йоркська «Метрополітен-опера» запросила співати українку замість росіянки, яка підтримує війну

Нью-йоркська «Метрополітен-опера» запропонувала відомій українській оперній співачці Людмилі Монастирській участь у виставі «Турандот» замість російської виконавиці Ганни Нетребко.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці Національна опера України з посиланням на офіційну заяву Метрополітен-опера.

«Замість знаної російської співачки Анни Нетребко, відомої своєю підтримкою агресії Російської Федерації та політики Путіна, в одному з найвідоміших театрів світу звучатиме голос української оперної зірки, солістки Національної опери України Людмили Монастирської», - поінформували у Нацопері.

У театрі додали, що вистави «Турандот» за участю Монастирської відбудуться 30 квітня, 3, 7, 11 и 14 травня.

У Нью-Йорку скасували серію виступів російської оперної співачки Ганни Нетребко у квітні та травні через її відмовй ранішеу публічно засудити дії президента Росії, який розв’язав війну в Україні.

Як повідомлялося, у Нью-Йорку скасували серію виступів російської оперної співачки Ганни Нетребко у квітні та травні через її відмову публічно засудити дії президента Росії, який розв’язав війну в Україні.

Баварська державна опера 1 березня оголосила про припинення роботи з оперною співачкою Нетребко та диригентом Валерієм Гергієвим через те, що вони «недостатньо дистанціювалися» від російського вторгнення в Україну. З тієї ж причини з Гергієвим розірвав контракт Мюнхенський філармонічний оркестр.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну із Україною. Російські війська дев’ятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Читайте також:Під Києвом росіяни на танках знищили місцеве кладовище

Реклама Google

Telegram Channel