Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Замовлення армії узгоджуємо з капеланом – староста громади Володимирщини

Люди ліплять, печуть, переказують кошти - роблять усе, щоб хоч якось полегшити життя воїнам та тим, кого війна вигнала з їхніх домівок.

Фото УНІАН.

Замовлення армії узгоджуємо з капеланом – староста громади Володимирщини

На підтримку армії – старостинства Нововолинської територіальної громади

  Як повідомила Грибовицький староста Інна Степюк, адмінбудівлястаростинства стала своєрідним штабом для збору допомоги. У школі села Грибовицяплетуть маскувальні сітки, для яких закупили відповідні нитки. Одяг, амуніцію, морожені вареники та пиріжки за конкретними адресами вже трьома бусами відправили на Київщину. Сьогодні волонтери повернулися звідки і до відправлення готується новий вантаж.

Місцевий мешканецьСергій Іванович Дубинюк  передав для потреб армії автомобіль.

  Зі слів Грядівської  старости Наталії Яковинець, у  Грядівському ліцеї і клубі села Тишковичі плетуть сітки для потреб 14-ої  бригади . Підприємець Олена Лебедь разом з місцевими волонтерками налагодили виготовлення вареників. Конкретні замовлення і адреси доставки старостинство узгоджує з капеланом Павлом Гаврилюком.  Активісти Анатолій Юзефович, Людмила Островська, Зоряна Доманська, Оксана Жигалюк займаються міжнародними гуманітарними перевезеннями. До прийому переселенців приєдналися релігійні громади – НизкиничівськийУспенський монастир, Церква ЄХБ ( с.Гряди), реабілітаційний центр «Ковчег».

 Понад півтори сотні переселенців прийняли мешканці Поромівської територіальної громади. Про це повідомив очільник громади Олег Савчук. Приїжджих прийняли  мешканці сіл, окремих розселили у школах та дошкільних установах.

    Понад півтори сотні переселенців прийняли мешканці Поромівської територіальної громади. Про це повідомив очільник громади Олег Савчук. Приїжджих прийняли  мешканці сіл, окремих розселили у школах та дошкільних установах. Громада готова приймати  й  більше людей. Сьогодні на передову й мешканцям Житомирщини уже відправили  понад 20 тонн гуманітарної допомоги.

 Роксолана Вишневич

Читайте також:«Кузня на Рибальському» передає 500 кулеметів ПКМ, виготовлених на експорт, Збройним Силам України

Реклама Google

Telegram Channel