Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Мер Луцька закликав всі магазини і торгові центри пускати під час тривоги людей всередину (Відео)

Про ситуцію в Луцьку станом на 18 годину 16 березня.

Фото з відкритих джерел.

Мер Луцька закликав всі магазини і торгові центри пускати під час тривоги людей всередину (Відео)

У вечірньому зверненні 16 березня Луцький міський голова розповів про ситуацію та стан справ у громаді

Ігор Поліщук звернувся до всіх власників та адміністраторів супермаркетів, магазинів, торгових центрів із проханням впускати людей під час спрацювання системи оповіщення в середину.

«Прошу дати людям можливість укритися в ваших закладах під час тривоги. Завтра зранку всім надішлю офіційного листа за своїм підписом», – зазначив він. 

Мер також прокоментував ситуацію щодо роботи «Там-Таму» та «Порт Сіті» під час сигналу тривоги, коли люди спускаються в підземний, мовляв лучани скаржаться, що їх не пускають через центральний вхід, лише – з вулиці. Міський голова закликав городян спускатися в укриття тим методом, який можливий:

«Будь ласка, використовуйте шляхи доступу до укриттів, які доступні вам наразі».

Також він розповів, що до міської ради звертаються багато малозабезпечених та багатодітних сімей з приводу забезпечення продуктами харчування. Він запеавнив, що всі соціальні виплати, які було призначено до 24 лютого зберігаються. В разі гострої потреби забезпечення, просить звертатися до управління соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. По можливості, управління забезпечить потребуючх всім необхідним.

«Використовуйте шляхи доступу до укриттів, які доступні вам наразі»

Мер подякував працівниками КЗ «Комбінат шкільного і студентського харчування», які з другого дня війни щодня готують гарячі обіди тричі на день для військовослужбовців, для тих, хто стоїть на блокпостах та служить у територіальній обороні, інших підрозділах. За словами Ігоря Поліщука, нині — це щоденне триразове гаряче харчування 210-ти осіб.

«Дякую всім лучанам та жителям громади, які також до цього долучаються. Знаю, що люди збираються і в квартирах, і в інших приміщеннях та готують харчування для військовослужбовців та інших категорій громадян. Сьогодні всі служби, організації та установи продовжили працювати в штатному режимі. Транспорт працює в режимі вихідного дня. День завершується спокійно, дай Боже, щоб так було і ввечері, і вночі. Без обстрілів та надзвичайних подій» – зазначив Поліщук.

 

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

 

Telegram Channel