Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Патріотичне кіно волинянина виходить у прокат у 600 кінотеатрах США (Відео фільму)

Кожного дня все нові кінотеатри США та Канади долучаються до ініціативи.

Фото із сайту shotam.info.

Патріотичне кіно волинянина виходить у прокат у 600 кінотеатрах США (Відео фільму)

Історична драма волинянина Олеся Саніна «Поводир» виходить у широкий кінопрокат у США. Виручені кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні

Про це інформують у Держкіно.

Створений за підтримки Держкіно знаковий фільм українського кінорежисера з Волині Олеся Саніна вийде у прокат у понад 600 американських кінотеатрах у 45 штатах, що є небаченим досі масштабом показу українського кіно у США.

Створений за підтримки Держкіно знаковий фільм українського кінорежисера з Волині Олеся Саніна вийде у прокат у понад 600 американських кінотеатрах у 45 штатах, що є небаченим досі масштабом показу українського кіно у США. 100% коштів, виручених за квитки та пожертвуваних під час показів, підуть організаціям, що надають гуманітарну допомогу в Україні та українським біженцям.

Повернути фільм на екрани допомогли професор та керівник Українського кіноклубу Колумбійського університету Юрій Шевчук і президент Human & Civil Rights Organizations of America Маршал Строс. У співпраці з режисером Олесем Саніним та продюсером Максимом Асадчим (Pronto Film), 13-го березня вони показали «Поводиря» у кінотеатрі Salem Cinema у містечку Сейлем, штат Масачусетс. Показ, що зібрав дві зали глядачів, відвідали губернатор штату Масачусетс Чарлі Бейкер, член Конґресу США Сет Молтон та інші американські політики.

 

Після такого успіху фільм підхопили американські ЗМІ, низка голівудських компаній безкоштовно запропонувала свої послуги з промоції та дистрибуції, а кількість сеансів фільму зростає в геометричній прогресії: кожного дня все нові кінотеатри США та Канади долучаються до ініціативи.

Читайте також: У США знову транслюють серіал «Слуга народу» (Відео)

Telegram Channel