Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У горохівському храмі мироточать три ікони і хрест (Фото)

Краяни вірять, що це добрий знак з неба.

Фото UkrMedia.

У горохівському храмі мироточать три ікони і хрест (Фото)

Настоятель храму святих Бориса і Гліба у селі Шклинь отець Михайло Стрільчук бачить у дивовижному діянні святий знак

Першим цю новину священнослужителю повідомив тринадцятирічний прислужник церкви, семикласник Степан Кривенький. Минулого понеділка він відкрив храм і зауважив на підлозі перед іконою Зіслання Святого Духа невеличке озерце. Спершу хлопчина подумав, що це вода, однак рідина виявилася маслянистою й має дуже приємний квітковий запах.

Люди моляться за воїнів, які оберігають нашу країну, за мирних жителів, котрі потерпають від нашестя орків.

Поспішивши до храму, о. Михайло побачив на цій іконі блискучі струмочки. Блистіли вони й на образі «Тайна вечеря», а у вівторок,  29 квітня, з’явилися на Почаївській іконі Божої Матері й на Хресті. 

Всі святині знаходилися у вівтарі, тепер їх винесено в центральну частину храму. За словами о. Михайла, люди поклоняються диву Господньому з великою вірою. Найперше моляться за перемогу в ненависній війні з рашистами за воїнів, які оберігають нашу країну, за мирних жителів, котрі потерпають від нашестя орків.

Духовний наставник шклинців бачить у цьому хороший знак. За його словами, прихожани вірять, що його дарує людям Сам Творець, а слова «мир» і «миро» дуже співзвучні.

Довідково: Храмові святих Бориса й Гліба десять років. У 2019-му церковна громада твердо вирішила позбутися московського духу й перейшла в лоно Православної церкви України. 

Читайте також: Там де моя донька грала у футбол, прилетіли ракети…(Фото).

 
 

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel