Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Володимир Зеленський виступить сьогодні на засіданні ООН

Україна переможе!

Фото Telegram.

Володимир Зеленський виступить сьогодні на засіданні ООН

Президент України звернеться до європейців щодо військових злочинів Росії в Бучі, Ірпені та інших містах Київської області.

Президент України Володимир Зеленський продовжує звертатися до світових лідерів із закликом посилити санкції проти країни-агресора та проханням надати Україні військову допомогу. Про це повідомляє ZN.ua

На засіданні Радбезу ООН, запланованого на 5 квітня, виступить президент України з доповіддю стосовно геноциду українців вчиненого російськими окупантами в містах Київської області, зокрема Бучі, Ірпені та Гостомелі.

Після міжнародного розголосу військових злочинів російських військовослужбовців в Україні, РФ намагалася навипередки скликати засідання Ради безпеки ООН.

Після міжнародного розголосу військових злочинів російських військовослужбовців в Україні, РФ намагалася навипередки скликати засідання Ради безпеки ООН. Проте у клопотанні їм було відмовлено, аргументуючи це тим, що засідання вже заплановано на 5 квітня. 

Нагадаємо, в ООН заявили, усі винні у злочинах скоєних проти цивільних осіб у Київській області та всій Україні мають бути покарані, згідно з нормами міжнародного права, прав людини та міжнародним гуманітарним правом. 

Читайте також: Чи можуть окупанти прослуховувати телефонні розмови українців – відповідь Держспецзв'язку

Реклама Google

Telegram Channel