Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Друга фаза почалась, але не так, як хотілось Росії, – Арестович

Віримо у ЗСУ!

Фото 5.ua.

Друга фаза почалась, але не так, як хотілось Росії, – Арестович

Збройні Сили України зірвали плани окупантів на одному з напрямків

Водночас в Україні готуються до «зустрічі» з другим ешелоном Росії. Про це в ефірі 24 каналу розповів радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

«Друга фаза вже триває, вона почалася 5 діб тому. Єдине, що почалася не так, як їм гадалося. Вони намагалися завдати одночасно удару з Півночі та Півдня – від Ізюму до Волновахи. Стараються, але не можуть просунутись по лінії Вугледарськ – Мар'їнка», – сказав Арестович.

Розмови українців про другу фазу операції насправді є питанням введення запланованого другого ешелону на тих самих напрямках операції.

Радник глави ОП додав, що окупанти зосереджують на відповідному напрямку основні удари. Проте українські війська там не просто тримаються, а б'ють росіян так, що вони навіть підійти не можуть.

На Півночі вони виконали завдання першого етапу, взяли Ізюм, почали наступ у напрямку Слов'янська та Краматорська, але наші війська так вдало проводять оборону, що вони видихались, – зазначив Олексій Арестович.

За словами радника глави Офісу Президента, розмови українців про другу фазу операції насправді є питанням введення запланованого другого ешелону на тих самих напрямках операції.

«Цей ешелон – ті, кого вивели з Київщини, Чернігівщини та Сумщини. Але вони не поспішають і перебувають в недоброму гуморі. І 10 БТГ (батальйонно-тактичних груп), що їдуть з Далекого Сходу – це остання армія Росії, більше нічого нема», – сказав Олексій Арестович.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel