Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку презентували поштову марку з «рускім корабльом» й українським героєм (Фото, відео)

Наступна марка має бути присвячена нашій перемозі!

Фото volyn.com.ua.

У Луцьку презентували поштову марку з «рускім корабльом» й українським героєм (Фото, відео)

Спецпогашення філателістичної продукції одночасно відбулося в різних регіонах країни

Як виглядатиме поштова марка з головним гаслом цієї війни «Рускій воєнний корабль іді...» визначали українці, обираючи кращу роботу з пів тисячі ескізів. Свої малюнки на конкурс представили художники з України та світу. В голосуванні взяли участь 8000 наших співвітчизників. Переміг проєкт Бориса Гроха з Криму. Про це розповів директор Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.

 

– Ця марка випущена у двох номіналах: F – для відправлень в Україні та W – для пересилання за кордон. Оскільки «Укрпошта» припинила співпрацю з росією та білоруссю, то  тематичні конверт і марку не можна відправити в ці країни, – повідомив керівник.

Усі учасники заходу домовилися зустрітися ще раз, коли окупанти дослухаються до заклику, вказаного на конверті, а Україна переможе.

 

Участь у спецпогашенні марки та конверта, крім поштовиків та філателістів, взяли представники ЗСУ та голова облради Григорій Недопад. 

– Наша позиція щодо країн-агресорів відображена на цій марці. Я вирішив обов'язково взяти участь у спецпогашенні, оскільки повністю поділяю цей лозунг, – зазначив очільник представницької гілки влади області.

 

Придбати унікальний експонат для своїх колекцій вирішили й місцеві колекціонери. Щоправда, дехто з філателістів обрав би інший ескіз для цієї марки. Наприклад лучанин Микола Ціхоцький вважає, що на малюнку мав би бути зображений острів Зміїний та український прикордонник з рупором.

 

Зрештою всі учасники заходу домовилися зустрітися ще раз, коли окупанти дослухаються до заклику, вказаного на конверті, а Україна переможе.

 

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel