Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Український танкіст із перебитими ногами утік з-під носа окупантів і проповз 6 кілометрів до своїх

З такими героями Україна точно переможе!

Фото із сайту radiosvoboda.org.

Український танкіст із перебитими ногами утік з-під носа окупантів і проповз 6 кілометрів до своїх

У мережі розповіли історію українського танкіста Сергія, який шість кілометрів на ліктях і колінах, з перебитими ногами та під постійними обстрілами окупантів, зміг врятуватися. Його танк Т-64 підірвали в одному з селищ на півдні України та дістатися своїх

Сергій – воїн 28 окремої механізованох бригади імені Лицарів Зимового Походу, про його порятунок розповіли на фейсбук-сторінці ОМБ. У повідомленні сказано, що український захисник був змушений з пораненнями рити землю, щоб його не знайшли російські військові.

«Якщо знайдуть – то живим вже не лишусь», – промайнуло в голові Сергія й він, тамуючи подих, ще дужче притиснувся до землі. Рашисти поїхали геть, але розпочався ще один бій. Закріпившись в селі, росіяни безперестанку гатили в бік української армії, яка нині веде наступ на півдні нашої країни», – розповіли в бригаді.

Нині він перебуває в лікарні, за прогнозами медиків ходити зможе через пів року.

 

Сергій вирішив спробувати дістатися до побратимів і в нього це вийшло. Шість кілометрів він на колінах та ліктях повз, а на одному з пагорбів телефон почав ловити зв'язок. Так він зв'язався з військовими.

«Сергій додзвонився до своїх, пояснив де він і тоді з останніх сил продовжив повзти в бік очікуваної допомоги. Побратими встигли вчасно, вони забрали Сергія, коли в нього вже не було сил навіть промовити слово, не те що ворушитись. Його вивезли та передали медикам», – розповіли в ОМБ.

Нині він перебуває в лікарні, за прогнозами медиків ходити зможе через пів року.

«Втім танкіст 28-ої бригади Сергій переконаний, що його побратимам, українській армії вдасться знищити ворога і повернути всі наші землі набагато раніше ніж лікар дозволить йому знову стати на ноги», – додали в повідомленні.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel