Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Крейсер «москва» потягнув на дно капітана судна і 450 рашистських моряків (Оновлено)

Українці навіть приспівували до путінського флагмана: «Гарі, гарі ясна, штоби нє пагасла».

Фото із сайту 5.ua.

Крейсер «москва» потягнув на дно капітана судна і 450 рашистських моряків (Оновлено)

Вперше у світовій історії потоплено у бою ракетний корабель

За інформацією ексдепутата держдуми рф Іллі Пономарьова, із 510 осіб штатного екіпажу корабля загинуло 452 особи

Так зване «міністерство оборони росії» підтвердило загибель капітана крейсера «москва» Антона Купріна. Про це повідомляє «5 канал» із посиланням на Держприкордонслужбу.

На росії заявили, що Купрін загинув під час вибуху та пожежі. Мовиться, що росіяни «вражені цією сумною новиною».

Раніше з’явилася інформація, що на борту флагмана чорноморського флоту рф «москва» загинули понад 450 російських військових разом із капітаном Антоном Купріним.

«Капітан 1 рангу командир крейсера «москва» Купрін Антон Валерійович загинув на борту флагмана чорноморського флоту росії. Саме за його наказами з крейсера здійснювався обстріл крилатими ракетами українських міст», – повідомили в Telegram-каналі Новини Збройних сил.

Реклама Google

Також, за інформацією ексдепутата держдуми рф Іллі Пономарьова, який у 2019 році отримав українське громадянство, з 510 осіб штатного екіпажу корабля загинуло 452 особи.

За інформацією ексдепутата держдуми рф Іллі Пономарьова, який у 2019 році отримав українське громадянство, з 510 осіб штатного екіпажу корабля загинуло 452 особи.

«За уточненими даними, кількість врятованих моряків крейсера «москва» становила 58 осіб зі штатного екіпажу 510», – повідомив Пономарьов.

Як відомо, 13 квітня двома ракетами «Нептун» був уражений флагман чорноморського флоту рф. В Офісі президента повідомили, що російський ракетний крейсер затонув.

Читайте також у нас: «Держприкордонслужба повідомила деталі спецоперації зі знищення «Москви» (Відео)​».

Реклама Google

Telegram Channel