Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Наркомани, діди й повії у чоловічому вигляді»: кого беруть до російської армії (Аудіо)

Переможемо.

АрміяІнформ.

«Наркомани, діди й повії у чоловічому вигляді»: кого беруть до російської армії (Аудіо)

Путінська армія зазнає важких втрат від українських Сил оборони, тому для поповнення свого війська не гребує ніким. У лави окупантів приймають старих чоловіків, наркозалежних, злочинців тощо

На непридатних для війни вояків поскаржився у розмові росіянин-військовий інструктор. Аудіоперехоплення «одкровень» опублікувала Служба безпеки України, пише Обозреватель.

«Як сказав полковник, 10 днів тому зібрали зброд по всьому Ростову. Там наркомани, діди і повії, бл*дь, у чоловічому вигляді...», – скаржиться загарбник.

Поки з ним спілкувався, повертаємося: якийсь довбо*об із них уже розбирає катер!

За його словами, «новенькі» військовослужбовці так багато чули про мародерство передових груп окупантів, що замість вогневої підготовки «відточують навички» грабіжництва. До того ж крадуть у своїх же, прямо на тренувальних базах РФ.

«Ми думали залишити катери біля інституту. Я підійшов поговорити з їхнім старшим – там якийсь заступник дивізії був... Поки з ним спілкувався, повертаємося: якийсь довбо*об із них уже розбирає катер! Просто на рівному місці! Там народ настільки п**донутий. Вони мародерять самі в себе!» – обурюється військовий інструктор.

Водночас фахівці СБУ, які перехоплюють розмови окупантів, припустили, що у новонабраних путінських вояк міг спрацювати інстинкт самозбереження – «розікрасти власну техніку, щоб не їхати на війну».

Реклама Google

Telegram Channel