Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У мережі з’явились перші фото підбитого крейсера «Москва»

Волинь-нова

У мережі з’явились перші фото підбитого крейсера «Москва»

Одне з фото зроблене з корабля, який, ймовірно прибув на допомогу «Москві»

Журналіст-дослідник OSINTtechnical опублікував ймовірно перші фото російського крейсера «Москва» після влучання в нього українських ракет «Нептун» у Чорному морі.

Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на OSINTtechnical у Twitter

 «Я не можу перевірити справжність, але це крейсер класу «Слава», і я не думаю, що котрийсь з них з них був знищений таким чином», – йдеться в повідомленні.

На ньому видно, що палаючий крейсер накренився на лівий бік, а пожежу намагаються загасити двома перехресними струменями води.

Журналіст також зазначив, що «існує розбіжність між датою фото 15.04 і датою затоплення 14.04».

Одне з фото зроблене з корабля, який, ймовірно прибув на допомогу «Москві». На ньому видно, що палаючий крейсер накренився на лівий бік, а пожежу намагаються загасити двома перехресними струменями води.

OSINTtechnical також вважає, що «Москва» горіла всередині, перш ніж затонути, бо з більшості видимих ілюмінаторів видно сильний дим. 

Нагадаємо, ввечері 13 квітня стало відомо, що українськими протикорабельними ракетами «Нептун» підбили флагман Чорноморського флоту РФ ракетний крейсер «Москва». Після цього крейсер із 16 крилатими ракетами вийшов з ладу та затонув.

Експерти проаналізували знімки з супутників і визначили точні координати розташування крейсера «Москва» в момент влучення в нього українських ракет «Нептун».

 

 

Реклама Google

Telegram Channel