Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Горохові з довгобуду лікарні роблять два будинки

Нарешті!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

У Горохові з довгобуду лікарні роблять два будинки

Містяни дуже раділи, коли 30 років тому неподалік тутешнього парку виросло п’ятиповерхове приміщення площею 9000 м кв. Якби тоді Україну не спіткали нелегкі часи, жителі всієї довколишньої округи мали б шикарний лікувальний терапевтичний центр із басейнами та водолікувальними процедурами в них

Однак сталося не так, як гадалося. Готовій на 54 відсотки споруді судилося чекати свого зіркового часу три десятиліття. Щоправда, Горохівська районна й міська ради намагалися знайти інвестора, який вдихне в будівництво нове життя й натомість дасть кілька квартир під соціальне житло, але на таку умову чомусь ніхто з будівельних магнатів не пристав.

10 червня 2021-го на сесії Луцької районної ради будівлю було внесено до переліку тих, які підлягають приватизації, а 12 листопада того ж року стало відомо, що на аукціоні її було продано за 1 мільйон 820 тисяч.

Рух на території довгобуду жителі мікрорайону зауважили напровесні. За словами Горохівського міського голови Віктора Годика, реконструювати його взялося приватне підприємство «ФОРЕСТ-Україна». Професіонали відразу вирішили, що з однієї довгої будівлі зроблять дві. В них облаштують 65 комфортних квартир. На пустирі, що поруч, проведуть благоустрій.

Робота тут уже буквально кипить! Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.
Робота тут уже буквально кипить! Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

 У новобудові облаштують 65 комфортних квартир. На пустирі, що поруч, проведуть благоустрій.

Наразі всередині приміщення й на даху робота кипить, як у мурашнику. Споглядаючи її швидкість і злагодженість, думається, що навіть війна не завадить власникові здійснити задумане на радість місцевих і тих жителів, яких Горохів прихистив у нинішні тривожні часи.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також у нас: «Марку з російським військовим кораблем продають в світі за 2 тисячі доларів: в Україні вона коштує 23 гривні​».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel