Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Укрпошта анонсувала випуск другої марки із серії – «Русскій воєнний корабль... ВСЬО»

У травні презентують новий філателістичний витвір як продовження попереднього випуску.

Фото: Укрпошта.

Укрпошта анонсувала випуск другої марки із серії – «Русскій воєнний корабль... ВСЬО»

Перша воєнна марка України «Корабель» вже стала символом країни, та знайшла настільки великий відгук в серцях українців, що багато хто вважав, що 1 мільйон раз посланий руський корабель, який отримав повідомлення та пішов куди його посилали, не достатньо

Правила випуску марок Укрпошта не дозволяли додруковувати саме ту марку. Але ми не могли не піти на зустріч побажанням мільйонів людей.  Тож сьогодні анонсували випуск другої марки цієї серії – «Русскій воєнний корабль .. ВСЬО» або «Russian Warship … DONE».

В рамках цього блоку представлена і перша марка серії, тож всі хто бажає мати цей символ історії на пам’ять для себе отримає таку можливість (але не для відправки) і друга – яку Ви можете надсилати друзям в Україні та за кордон, так як вона буде теж мати український та міжнародний номінал. Тираж марки складе 5 мільйонів примірників, а конверту 1 мільйон. І, так як марка все ж паперова, то навіть потужні DDоS атаки з  боку росїї, не завадять її випуску. 

Тираж марки складе 5 мільйонів примірників, а конверту 1 мільйон. І, так як марка все ж паперова, то навіть потужні DDоS атаки з  боку росїї, не завадять її випуску. 

«Найближчими днями, ми подумаємо як врахувати недоліки при запуску першої марки, та не нехтуючи правилами безпеки дамо приблизний графік запуску та продажі марок. Ще раз хочу подякувати всім за Ваше терпіння та увагу до наших випусків! Сподіваюсь ці новини зроблять настрій всіх трохи краще, тим більш перед святами», – йдеться в повідомленні Укрпошти.

Про поновлення продаж  буде повідомлено згодом.

Читайте також: Як у Луцьку презентували поштову марку з «рускім корабльом» й українським героєм (Фото, відео)

 

 

 

 

Telegram Channel