Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині хочуть будувати ще один монастир

Фото із сайту Волинської єпархії ПЦУ.

На Волині хочуть будувати ще один монастир

У Люб’язі встановили хрест на місці майбутнього монастиря

Така подія трапилася у вівторок, 26 квітня, за участі митрополита Луцького і Волинського Михаїла, пише районна газета Нове життя. 

Найперше архіпастир Волинської єпархії Православної церкви України очолив Божественну літургію у храмі Вознесіння Господнього смт Любешів. Йому співслужило духовенство Любешівського та Маневицького округів ПЦУ, розповів митрофорний протоієрей благочинний Любешівського округу Юрій Устимчук.

Владика Михаїл освятив місце під забудову майбутньої каплички, з якої започаткується монастир, на честь великомученика Юрія (Георгія Побідоносця).

Опісля священники та парафіяни вирушили в Люб’язь, де Владика Михаїл освятив місце під забудову майбутньої каплички, з якої започаткується монастир, на честь великомученика Юрія (Георгія Побідоносця).

Звершили чин поставлення хреста, пояснив о. Юрій. «Наразі триває процес підготовки документації на землю. Попередньо планується на цьому місці поставити невеличку капличку, а також приміщення для організації дитячих таборів, щоб діти могли і помолитися, і «цивілізовано» відпочити», – зазначив священник.

 

Читайте також: В Україну повернеться перша чудотворна ікона Київської Русі

 

 

Telegram Channel