Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У луцькому салоні краси працевлаштували чотирьох переселенок (Відео)

Зруйнували не лише будинок, але й салон, в якому я працювала.

Фото Суспільне.

У луцькому салоні краси працевлаштували чотирьох переселенок (Відео)

В одному з салонів краси у Луцьку працевлаштували четверо жінок з регіонів, де тривають бойові дії. Як розповіла власниця салону Галина Марушко, після 24 лютого частина працівників поїхали за кордон. Відновити роботу вдалося завдяки новим працівницям-переселенкам

Про це пише Суспільне.

Однією з перших на роботу в салон прийшла адміністраторка Катерина Стріонова. Дівчина місяць тому приїхала на Волинь з Волновахи. Мінімум речей і деякі заощадження взяти з собою встигла, — каже дівчина.

П'ять років дівчина займалась цією справою на рідній Чернігівщині.

20-річна Карина Марщак у салоні робить манікюр новим клієнтам. П'ять років дівчина займалась цією справою на рідній Чернігівщині. Після того, як в її будинок влучив снаряд, разом з родиною переїхала до Луцька.

«Зруйнували не лише будинок, але й салон, в якому я працювала. Я дивилась на те і не знаю, що мені хотілось – чи плакати, чи кричати, не знаю як описати ці почуття: я просто ненавиджу тих людей, які це зробили», — говорить переселенка.

Директор волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповів, що за послугами центру зайнятості звернулись близько 600 переселенців, майже 120 з них вже працевлаштовані.

Читайте також: Волинянин зі снарядів робить квіти (Відео)

Telegram Channel