Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянку і її дочку, які разом служать в ЗСУ, показали на німецькому каналі (Відео)

Фото: скрін з сюжету на каналі dw.com.

Волинянку і її дочку, які разом служать в ЗСУ, показали на німецькому каналі (Відео)

Лучанка Наталія Попозогло разом із донькою Веронікою вступили до лав 100-ї окремої бригади територіальної оборони Волині, і вже служать там понад два місяці

Із волинянкками, які разом взялися за зброю, спілкувався журналіст Deutsche Welle Ян-Філіп Шольц, передає ІА Волинські новини.

А сюжет про успішну власницю ательє, яка змінила підбори та платтячка на берці та «піксель», показали на німецькому державному телеканалі Deutsche Welle.

Вранці 24 лютого Наталія вирішила йти до військкомату проситися стати на захист Батьківщини. Щоправда, у військкоматі лучанку відразу ошелешили категоричною відмовою. І тоді виручив диплом технолога приготування їжі, здобутий у юнацькі роки під час навчання в технікумі.

Лучанка та її донька Вероніка разом служать у лавах нашої 100-ї окремої бригади територіальної оборони. Впродовж перших днів дівчина допомагала мамі годувати військових на правах волонтера, але вже 28 лютого й сама вдягнула військовий однострій.

Лучанка та її донька Вероніка разом служать у лавах нашої 100-ї окремої бригади територіальної оборони.

«Я, як і кожна мати, переживаю за своє дитя. Але це її вибір, вона доросла, вона зробила свій вибір. Я не можу їй заперечувати. Я була дуже горда, що вона захотіла воювати зі мною», - розповідає Наталія Попозогло.

Читайте також: «Гнатимемо їх до самісінької Москви»: як власниця ательє з Луцька з донькою служать в ЗСУ

Telegram Channel