Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
США завжди підтримували плюралізм незалежних голосів, - Квін про вимкнення Еспресо, П'ятого та Прямого каналів

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

Фото Еспресо.

США завжди підтримували плюралізм незалежних голосів, - Квін про вимкнення Еспресо, П'ятого та Прямого каналів

Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін прокоментувала вимкнення з цифрового етеру каналів «Еспресо», Прямого та 5 каналу

Про це вона заявила у інтерв'ю Радіо Свобода, пише Еспресо.
Квін відповіла на питання: чи влада обмежує свободу слова в Україні, вимкнувши з цифрового мовлення «Еспресо», Прямий та 5 канал. «Я лише можу сказати, що США завжди підтримували плюралізм незалежних голосів. Ми вважаємо, що це наріжний камінь сильної демократії. І ми закликаємо усі держави забезпечувати можливість великому масиву різноманітних голосів бути почутими», - зазначила тимасова повірена США.

Ми закликаємо усі держави забезпечувати можливість великому масиву різноманітних голосів бути почутими

  • Нагадаємо, 4 квітня Концерн РРТ вимкнув «Еспресо», Прямий та 5 канал із цифрової мережі Т2. Телеканали звернулися до президента, РНБО, СБУ, Міноборони і Нацради з питань телебачення та радіомовлення з листами щодо відключення мовлення. Телеканали вимагають від Концерну РРТ відновити мовлення каналів.
  • На сайті Кабінету міністрів України зареєстровано петицію, в якій українці вимагають захистити свободу слова та повернути в український цифровий ефір телеканали «Еспресо», «5 канал» та «Прямий».

Telegram Channel