Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
ЗСУ під драйвову пісню знищили гелікоптер росіян разом з десантом на острові Зміїний (Відео)

Захисники показали кадри ліквідації гелікоптера під драйвову пісню.

Фото: 24 канал.

ЗСУ під драйвову пісню знищили гелікоптер росіян разом з десантом на острові Зміїний (Відео)

Збройні Сили України ведуть бої за наш легендарний острів Зміїний. Там тривають авіаційні маневриі наші воїни нищать росіян

Речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив про ситуацію на Зміїному. Він провів навіть паралель із славнозвісною Чорнобаївкою, передає 24 канал.

«Острів Зміїний стає для нас так званою морською Чорнобаївкою. Ночі наші Збройні Сили знищили там гелікоптер з екіпажем орків на боту. Тому ми даємо їм гідну відповідь на всі обстріли», – сказав Братчук.

Також він підтвердив інформацію, що біля Зміїного наші воїни знищили 3 російських катери. Мовиться про малий десантний катер, який міг перевозити близько 80 десантників або й більше чи морських піхотинців.

Біля Зміїного наші воїни знищили 3 російських катери. Мовиться про малий десантний катер, який міг перевозити близько 80 десантників або й більше чи морських піхотинців.

Також, як і повідомлялось раніше, знищені 2 катери типу «Раптор». Більше того, ще один катер російських окупантів пошкоджений через успішну роботу ЗСУ. Такою інформацією Братчук аргументував, чому Зміїний можна називати морською Чорнобаївкою. Острів адміністративно входить до складу Одещини.

Оперативне командування «Південь» похвалилось вражаючими кадрами, як вдалось знищити гелікоптер російських окупантів на нашому острові.

«Не можна припинити це робити: женемо ворога з кожного клаптика нашої землі, навіть з маленького острова, з моря, ще й з повітря», – запевняють в командуванні.

Захисники показали кадри ліквідації гелікоптера: 

Читайте також:  Не допоможуть й 10 мобілізацій, – Фейгін назвав можливий сценарій програшу путіна

 

Telegram Channel