Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Херсонщина є українською землею та буде звільнена від ворога

Херсон був і є частиною України.

Фото: Херсоньска міська рада.

Херсонщина є українською землею та буде звільнена від ворога

Херсон перебуває під тимчасовою окупацією. Безумовно, це зло.

Все, що сьогодні має стосунок до zомбі-нації росіян, – зло. Абсолютне. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на телеграм Михайла Подоляка.

Жодних ілюзій щодо «руського міру»

Але, на відміну від 2014 року, коли певний відсоток наших громадян мав ілюзії, що «руській мір» – це можливості, кар'єра, гроші та інше перспективне «каміння з неба», сьогодні є повне розуміння того, що Росія – це тотальний занепад, концентраційні табори, презирство світу, ізоляція, масові вбивства, бандитизм.

Тому спротив російській навалі на півдні України дуже потужний. На всіх рівнях. І це бачить весь світ.

Про Херсон не забули

Хочу офіційно наголосити, що Офіс Президента відстежує всі рухи російських окупантів у Херсонській області. Всі.

Ми фіксуємо злочини росіян у повному обсязі – насильство над людьми, масові викрадення, катування у підвалах, крадіжки майна, спроби створити фіктивні управлінські структури. Бачимо та знаємо про все.

Всі злочини документально фіксуються та у фіналі матимуть абсолютно розгромні кримінальні наслідки.

Херсонщина є українською землею та буде звільнена Збройними Силами України, незалежно від вигадування нових назв чи ідей для приєднання до інших «російських бандитських галактик».

Ми також фіксуємо всі нечисленні імена колабораціоністів – на кожного з них обов'язково чекає лава підсудних. Інтенсивність війни сьогодні така, що жодної пощади зрадникам більше не буде.

Тому ще раз повторю: на кожного з колаборантів очікує максимально жорстка лава підсудних із подальшими великими тюремними строками. Це якщо вони доживуть до своїх особистих судів, а не отримають «нагороду» вже зараз.

Наш спеціальний «нагородний відділ» працює цілодобово. Просто чекайте своєї черги!

Запам'ятайте головне

Херсонщина є українською землею та буде звільнена Збройними Силами України, незалежно від вигадування нових назв чи ідей для приєднання до інших «російських бандитських галактик».

Увесь світ бачив мужність і хоробрість мешканців Херсона, які виходили з українськими прапорами зупиняти колони російської військової техніки.

Ми не дозволимо кремлівським хворобливим імперським амбіціям забрати в наших громадян право на щасливе майбутнє.

Читайте також: Чорнобаївка: навіщо путін 18 разів кидав своїх солдатів у м’ясорубку

Реклама Google

Telegram Channel