Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Постраждалих на Зміїному росіян звозять до окупованого Севастополя, шпиталі там переповнені — розвідка

Одночасно з живими евакуювали десять тіл загиблих.

Фото з відкритих джерел.

Постраждалих на Зміїному росіян звозять до окупованого Севастополя, шпиталі там переповнені — розвідка

Із 40 зв’язківців збройних сил рф, відряджених на острів, живими повернулися восьмеро.

Про це повідомило Громадське з посиланням на  Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Одночасно з живими евакуювали десять тіл загиблих. Всі вони військовослужбовці частини спецзв’язку збройних сил рф, яка дислокується в окупованому Севастополі.

Розвідка вказує, що на сьогодні у севастопольському військовому шпиталі переповнена хірургія та травматологія. Через високе навантаження в палатах встановлюють по сорок ліжок. На тлі значної кількості поранених на території Криму активно проводять кампанію з донорства крові.

 На тлі значної кількості поранених на території Криму активно проводять кампанію з донорства крові. 

Окупаційна влада вимагає від підприємців відправляти працівників до пунктів здачі крові. Донором може стати хто завгодно — жодних медичних документів не вимагають. Одночасно на «державні підприємства» півострова надійшло розпорядження окупаційної влади про відправлення до місцевих військкоматів певної кількості чоловіків (залежить від загальної кількості співробітників). Їм пропонують підписати контракти зі збройними силами рф на строк від трьох місяців до одного року. Обіцяють несення служби на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

«Як показує практика, подібні обіцянки окупантами не виконуються. Багато полонених окупантів скаржаться саме на те, що попри обіцянки «виконувати винятково поліційні функції у захоплених населених пунктах», вони одразу опиняються на передовій», — зазначили у розвідці.

Читайте також: росія вже вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп — розвідка

Реклама Google

Telegram Channel