Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У 40-річної Брітні Спірс стався викидень

Про свою вагітність Спірс повідомила у квітні.

Фото: instagram.com/britneyspears.

У 40-річної Брітні Спірс стався викидень

Американська попдіва Брітні Спірс поділилася з фанами сумними новинами.

40-річна виконавиця разом зі своїм нареченим втратила дитину. В артистки стався викидень на ранніх термінах вагітності. Про це вона розповіла у своєму Instagram та подякувала за співчуття та підтримку, повідомляє ТСН.

«З найглибшим сумом ми повинні сказати, що ми втратили нашу чудо-дитину на ранніх термінах вагітності. Це жахливий час для будь-кого з батьків. Може, нам треба було почекати трішки більше, а вже потім ділитися гарними новинами», - написала співачка.Співачка не втрачає надії, що попри всі складнощі, вони зможуть з нареченим стати батьками. «Наша любов одна до одного – наша сила. Ми продовжуватиме намагатися зробити більшою нашу красиву родину. Ми вдячні за підтримку», - додала Брітні.

«Наша любов одна до одного – наша сила. Ми продовжуватиме намагатися зробити більшою нашу красиву родину. Ми вдячні за підтримку», - додала Брітні.

Зазначимо, про свою вагітність Спірс повідомила у квітні.

Співачка має двох синів – 16-річного Шона і 15-річного Джеймса. Хлопчиків артистка народила у шлюбі з танцівником Кевіном Федерлайном. Він отримав опіку над синами після розлучення зі співачкою, оскільки її визнали недієздатною.

Читайте також: «Стоїть із вовчим оскалом і керує людськими долями: «От ти будеш жити, а ти – ні»

Telegram Channel