Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Укрпошта запустила проєкт, завдяки якому діти зможуть висловити вдячність українським бійцям

Усі дитячі малюнки та листівки будуть передані військовослужбовцям в гарячі точки.

Фото: Нова українська школа.

Укрпошта запустила проєкт, завдяки якому діти зможуть висловити вдячність українським бійцям

З усіх надісланих робіт буде обрано 500 малюнків, які перетворять у NFT, а кошти з продажу на аукціоні направлять на благодійсність

Укрпошта разом із благодійним фондом «Ціль» та волонтерським рухом #ЯДякуюЗСУ запускає проєкт, в якому кожна дитина зможе виразити свою вдячність сучасним героям і відправити  малюнок чи листівку.

Про це повідомляє Дзеркало Тижня з посиланням на пресслужбу фонду.

Зазначається, що всі дитячі малюнки та листівки будуть передані військовослужбовцям в гарячі точки, а також медикам та рятувальникам, представникам тероборони та комунальних служб по всій країні. 

З усіх надісланих робіт представники фонду «Ціль» рандомно оберуть 500 малюнків та перетворять їх у NFT

«Нині 348 тисяч військовослужбовців, 136 тисяч лікарів та 74 тисяч співробітників ДСНС захищають Україну, рятують життя під обстрілами, гасять пожежі та розбирають завали після бомбардування міст. Героїчно виконуючи свій обов'язок насамперед задля щасливого майбутнього українських дітей, вони заслуговують на підтримку та подяку», – додали в пресслужбі. 

З усіх надісланих робіт представники фонду «Ціль» рандомно оберуть 500 малюнків та перетворять їх у NFT, кошти з продажу яких на аукціоні будуть направлені на реалізацію проєкту Дитячий садочок майбутнього на Чернігівщині. Дитина-автор  малюнку, що буде проданий за найвищою ціною, отримає подарунок від співака Артема Пивоварова.

Нагадаємо, керівник Укрпошти Ігор Смілянський обіцяє погодити та пришвидшити випуск марки, присвяченої переможцям Євробачення-2022 групі Kalush Orchestra.

Реклама Google

Telegram Channel