Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 «Нам не страшний червоний гніт»:  «Пташка» з Азовсталі знову заспівала в підземеллях заводу

Попри складну ситуацію у Маріуполі та на «Азовсталі», дівчина співає з посмішкою на обличчі.

Фотоколаж 24 каналу.

«Нам не страшний червоний гніт»: «Пташка» з Азовсталі знову заспівала в підземеллях заводу

Сила її духу вкотре підкорює серця українців

Захисниця Маріуполя Катерина, більше відома як «Пташка» з «Азовсталі» знову заспівала у підземеллі заводу для воїнів-побратимів. Сила її духу в черговий раз захоплює усіх українців та підкорює наші серця.

Цього разу у сховищах «Азовсталі» лунала пісня українських повстанців «Нам не страшний червоний гніт». Відео виконання «Пташкою» цієї життєствердної композиції опублікували у маріупольських телеграм-каналах.

«Нам не страшний червоний гніт і дикі орди сходу, Ми йдем у бій за нарід свій, за Волю для народу!» – проспівала «Пташка».

Попри складну ситуацію у Маріуполі та на «Азовсталі», дівчина співає з посмішкою на обличчі.

Попри складну ситуацію у Маріуполі та на «Азовсталі», дівчина співає з посмішкою на обличчі.

Нагадаємо, більшість українців дізналися про Катю після того, як у мережі з'явилося відео, де вона зі зброєю в руках співала гімн ОУН УПА «Зродились ми великої години» у колі побратимів. Ролик миттєво поширився соцмережами, а разом з цим підкорив серця мільйонів українців.

Катерині – 21 рік. Вона родом із Тернопільщини, і спів для – це не лише спосіб підняти бойовий дух, а й справа життя. Дівчина навчалася у Тернопільському фаховому коледжі імені Соломії Крушельницької на співочому відділенні. Після навчання Катя переїхала до Києва, влаштувалася у мотошколу The Riders та захопилася військовою справою. Тоді ж почала брати участь у мітингах та правозахисній організації, відстоюючи свою громадську позицію. Навесні 2021 року «Пташка» вирішила стати на захист рідної країни – закінчила медкурси та пішла на передову. Батькам про це розповіла вже згодом, адже боялась, щоб вони не хвилювалися.

Реклама Google

Telegram Channel