Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Підтримка Домінатора. Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами (Фото)

Все буде Україна!

Фото із сайту sport.ua.

Підтримка Домінатора. Гашек зустрівся з юними українськими хокеїстами (Фото)

Домінік Гашек повністю підтримує Україну

Легенда світового хокею Домінік Гашек 18 травня зустрівся з українськими хокеїстами, передає Спорт.юа.

Зустріч входила в програму вступу України до Європейського союзу. 57-річний чеський воротар, якого в роки гравецької кар’єрі називали Домінатором, у Празі зустрівся з заступником керівника Офісу Президента Ігорем Жовквою, надзвичайним і повноважним послом України в Чехії Євгеном Перебийносом, виконавчим директором ФХУ Олександрою Слатвицькою і юними українськими хокеїстами, які змушені були стати вимушеними еміґрантами після російського вторгнення.

Гашек у відповідь на рашистську агресію відразу зайняв активну громадянську позицію і був першим, хто закликав керівництво НХЛ заморозити контракти з усіма російськими гравцями.

Гашек у відповідь на рашистську агресію відразу зайняв активну громадянську позицію і був першим, хто закликав керівництво НХЛ заморозити контракти з усіма російськими гравцями. «Кожен спортсмен представляє не тільки себе і свій клуб, а й свою країну, її цінності та її дії. Це факт. Якщо НХЛ цього не зробить, вона нестиме непряму відповідальність за загиблих в Україні», – сказав Домінік.

Під час зустрічі Гашек знову пригадав, що не просто не відмовляється від своїх слів, а виступає за відсторонення російських атлетів зі всеможливих міжнародних спортивних заходів. «Домінатор», який висунув свою кандидатуру на посаду президента Федерації хокею Чехії, підкреслив, що всесторонньо підтримує Україну, готовий надати повне сприяння у відродженні нашого хокею в повоєнний час, підтримуватиме юних українських хокеїстів, допомагатиме їм брати участь у тренувальних кемпах і буде лобіювати ініціативу, щоб українські гравці не вважалися легіонерами в чеській Екстралізі доти, доки ми не проженемо рашистів з нашої землі.

Читайте також: Воротар «Сокола»: «Ми не знаємо, чи існуватиме наша команда»

 
 
 

 

Telegram Channel