Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кубинська красуня-волейболістка покидає «Уралочку» і достойно відповідає на расистські образи головного тренера «Локомотива»

Мені подобаються люди за те, що вони мають у серці.

Фото instagram.com/ailamacese.

Кубинська красуня-волейболістка покидає «Уралочку» і достойно відповідає на расистські образи головного тренера «Локомотива»

Російський спорт пробиває чергове дно

Після Ксенії Парубець, їхнього найкращого бомбардира минулого сезону, в якому «Уралочка» несподівано вийшли у фінал жіночої Суперліги, команда попрощалася, ще з однією з найкращих волейболісток у своєму складі – Айламою Сесе.

Кубинка покинула катеринбурзьку команду через расистські вислови зі сторони головного тренера «Локомотива» Андрія Воронкова. Хоч він і непрямо звертався до волейболістки, але образа була очевидна.

У дописі в соцмережах 21-річна Сесе не сказала, що покидає «Уралочку» через расистські образи, але скористалася, щоб відповісти на галас навколо вчинку Ворнкова.

Я знаю, хто я, мені подобається свій колір, і я пишаюся тим, що ношу його на своїй шкірі.

«Можу лише сказати, що я особисто з цим не маю жодних проблем, навіть з цим чоловіком, який наважився не поважати мене. Я знаю, хто я, мені подобається свій колір, і я пишаюся тим, що ношу його на своїй шкірі. Я не соромлюсь цього. Мені подобаються люди за те, що вони мають у серці і за те, що вони здатні передати у всьому, що вони роблять, а не через колір шкіри, національність чи що завгодно. Слова, які він висловив проти мене, зовсім не зачіпають. Проблема в тому, що людина, яка не може контролювати свою поведінку, для досягнення результату має когось образити, цим показує свої низькі людські цінності. У нього нього відсутністня професійна етика», – написала Сезе.

Читайте також: Український волейболіст Єрещенко: «Діти інколи питають мене, коли ми поїдемо у Красноярськ. Я кажу їм, що ніколи»

Реклама Google

Telegram Channel