Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Луцькій громаді провели в останню дорогу двох молодих Захисників (Фото)

Герої не вмирають!

Фото Луцької міської ради.

У Луцькій громаді провели в останню дорогу двох молодих Захисників (Фото)

Волиняни попрощалися з двома Героями, які загинули внаслідок війни з росією

До молитви за упокій душі померлих разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучилися міський голова Ігор Поліщук, його заступник Ірина Чебелюк, працівники виконавчих органів та окремі депутати.

Об 11.00 у храмі Святителя Василія Великого села Боголюби відбулась панахида за військовослужбовцем Бігуном Владиславом Вікторовичем, 1996 року народження. Він проходив службу за контрактом з грудня 2019 року на посаді старшого навідника 2 міномету І мінометного взводу І мінометної батареї І механізованого батальйону.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих! Вічна пам‘ять і слава Героям!

Герой загинув під час артилерійського обстрілу 13 травня поблизу Золотого Луганської області.

О 14.00 у кафедральному соборі Святої Трійці прощалися із військовослужбовцем Косовим Дмитром Михайловичем, 20.09.1985 року народження. Герой був призваний на військову службу по мобілізації 25.02.2022 року на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону.

Солдат Дмитро Косов загинув 14 травня 2022 року поблизу населеного пункту Успенівка Гуляйпільського району Запорізької області під час виконання бойового завдання. Останній спочинок знайде на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що біля населеного пункту Довгеньке Ізюмського району Харківської області загинув ковельчанин Дмитро Вікторович Ягода.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel