Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Молодіжна збірна України U-22 з волейболу здолала Ісландію

Збірна України на даний момент очолила турнірну таблицю групи С.

Фото пресслужби ГО ФВУ.

Молодіжна збірна України U-22 з волейболу здолала Ісландію

У турецькій Анкарі триває кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи-2022

У турецькій Анкарі продовжились матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи з волейболу серед молодіжних команд вікової категорії до 22 років. Нагадаємо, що напередодні у групі С збірна України завдала поразки одноліткам із Данії 3:0, а господарі майданчика з таким самим результатом обіграли Ісландію, передає Спорт.юа.

Саме з островитянами у п'ятницю зустрічалися підопічні Володимира Романцова у другому турі. Порівняно з переможним вчорашнім матчем наставник не зробив жодної заміни у стартовому складі, випустивши з перших хвилин Данила Гриценка, Стаса Заліська, Назара Гетьмана, Владислава Щурова, Данила Уривкіна, Артема Трояновського та ліберо Ярослава Помпушка. Але вже незабаром він був змушений робити заміни, вносячи корективи до дій своїх волейболістів.

До середини стартового сета українці мали досить комфортну перевагу у чотири очки 11:7. Проте незабаром рахунок зрівнявся 14:14. Далі суперники йшли врівень, а наприкінці наші хлопці виявилися точнішими й виграли сет 25:23.

У другій партії рахунок також був 11:7 на користь збірної України. Але тепер вже гра пішла зовсім за іншим сценарієм. Наша команда була явно сильнішою, впевнено перемігши 25:14.

Таким чином, знову 3:0 і збірна України на даний момент очолила турнірну таблицю групи С.

Досягли успіху українці і в третьому сеті 25:13. Таким чином, знову 3:0 і збірна України на даний момент очолила турнірну таблицю групи С.

В нашій команді виступали: Гриценко (не набрав жодного очка), Залісько (2), Гетьман (3), Щуров (12), Уривкін (13), Трояновський (4), Помпушко (ліберо) – стартовий. На заміну виходили: Крістіан Прісакар (1), Роман Андрєєв (6), Іван Білюк (2), Андрій Ратушняк (9).

Відбірковий турнір до чемпіонату Європи. Чоловіки. U-22
20 травня. Анкара (Туреччина)
Збірна України U-22 – Збірна Ісландії U-22
3:0 (25:23, 25:14, 25:13)

Сьогодні ж трохи згодом на майданчик вийдуть збірні Туреччини та Данії.

Поки що ж турнірне становище групи С таке:

1. Україна 2 матчі, 6 очок
2. Туреччина 1, 3
3. Данія 1, 0
4. Ісландія 2, 0

21 травня у заключному матчі відбору збірна України зіграє із волейболістами Туреччини. Початок поєдинку о 18.30 за київським часом.

Читайте також: Волейбол: українська збірна U-22 вдало стартувала на відборі на Євро

Telegram Channel