Війна
Су-шеф з Києва готує для наших захисників в одній із військових частин Рівненщини
Він змінив столичний ресторан на польову кухню
Микола пішов до лав ЗСУ у перші дні війни, адже має за плечима строкову службу, повідомляє начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль на своїй сторінці у Фейсбуці.
Товариші по службі часто просять добавки і це для нього - найкраща відзнака.
Нині попри однотипність продуктів та польові умови, хлопець постійно дивує побратимів смачною їжею та оригінальною подачею. Коронні страви Миколи – із м’яса. Каже, товариші по службі часто просять добавки і це для нього - найкраща відзнака.
Сам Микола киянин. До війни працював в ресторані на Софійській площі в центрі столиці. Мріє туди повернутися. Після Перемоги.
Читайте також: Воїн на передовій повинен отримувати додаткових 100 тисяч гривень на місяць.
Реклама Google