Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе»: окупанти розстріляли у власній квартирі працівника Запорізької АЕС

Сергія Швеця окупанти розстріляли у власній квартирі.

Фото ТСН.

«Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе»: окупанти розстріляли у власній квартирі працівника Запорізької АЕС

В захопленому Енергодарі окупанти вирішили «прибрати» атовця Сергія Швеця

Вони вдерлися до нього додому, але чоловік, який виявився бійцем АТО, почав відстрілюватися, а окупанти теж відкрили вогонь.

Про це йдеться в телефонних розмовах окупантів, які оприлюднило ГУР Міноборони.

Перехоплення розмов розкриває деталі злочину проти персоналу Запорізької АЕС в захопленому Енергодарі. Зокрема, йдеться про замах на життя Сергія Швеця – працівника енерго-ремонтного підрозділу АЕС.

Він ще живий, але він не виживе. У нього декілька кульових поранень.

З кількох телефонних дзвінків окупантів стає зрозуміло, що спочатку вони з’ясовують особисті дані Сергія Швеця, а потім дають наказ знайти його на робочому місці. Коли з’ясовується, що чоловік залишив станцію після закінчення зміни, відправляють групу до місця  його проживання.

Останній дзвінок від рашиста з позивним «Ловець». Він звітує, що українця знайшли вдома, але він чинив опір - у нього вдома виявився автомат.

«Адресу відпрацювали. У нього автомат, він чинив опір. Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе. У нього декілька кульових поранень», - повідомляє «Ловець»..

За повідомленням української розвідки, Сергія Швеця окупанти розстріляли у власній квартирі 24 травня. Він отримав важкі поранення. Енергодарський міський голова Дмитро Орлов повідомив, що поранений залишається живим, хоча й перебуває у вкрай тяжкому стані.

Деталі злочину залишаються невідомими.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel