Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Південь України обов'язково буде звільнений - Подоляк

Михайло Подоляк.

Фото: Укрінформ.

Південь України обов'язково буде звільнений - Подоляк

Український південь буде звільнено щойно російська федерація виснажиться та втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо сил

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Він зауважив, що зараз росія дуже активно намагається сформувати в мешканців півдня думку, що Україна їх залишила, а «русский мир» прийшов надовго. Радник керівника ОП наголосив, що це повна маячня. За його словами, це класична російська психологічна операція: викликати почуття смути та великої образи покинутих, а потім конвертувати це у гнів ображених.

Український прапор знову майорітиме над Херсоном. Не завтра, але швидше, ніж хтось може собі уявити.

Він запевнив, що вся політико-дипломатична машина працює на те, щоб держава отримала достатню кількість зброї для звільнення громадян на тимчасово захоплених територіях. Водночас, зазначив Подоляк, уся військова машина працює на те, щоб стримати агресивний наступ ворога на сході країни.

«кремль кидає в бій усе, що має, але час на нашому боці. Щойно росія виснажиться та втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо сил – південь нашої країни буде обов'язково звільнений. Це не питання одного дня чи місяця, але й не питання року. Український прапор знову майорітиме над Херсоном. Не завтра, але швидше, ніж хтось може собі уявити», – констатував Подоляк.

Читайте також: Коли закінчиться війна в Україні: прогнози астрологів.

Реклама Google

Telegram Channel