Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ні про що не мріють, нічого не хочуть, – Гайдай про людей, які досі чекають на  «русскій мір»

Русскій мір" на Луганщині не чекають люди, які бачили Європу чи про щось мріють.

Фото: АР.

Ні про що не мріють, нічого не хочуть, – Гайдай про людей, які досі чекають на «русскій мір»

На жаль, на Луганщині є орієнтовно 2% людей, які чекають на «русскій мір», попри усі ті жахи, які окупанти коїли в Україні

За словами очільника ОВА Сергія Гайдая, вони нічого не хочуть від життя, адже просто звикли пливти за течією. Про це повідомляє 24 канал.

На Луганщині досі залишились трохи більше ніж 40 тисяч людей. За словами Гайдая, чомусь вони зробили вибір не евакуюватися Гайдай розповів, що люди, які залишилися на Луганщині, переважно перебувають в укриттях. Хтось живе у підвалах, а хтось – в бомбосховищах. Так, мирні жителі намагаються сховатись від ворожих обстрілів та не загинути.

Очільник ОВА зауважив, що тут головне те, що Росія проводить депортацію людей, а Україна – евакуацію.

Очільник ОВА зауважив, що тут головне те, що Росія проводить депортацію людей, а Україна – евакуацію.

Ми не можемо силоміць витягувати людей з їхніх тимчасових сховищ і відправляти в інші області, де вони будуть жити мирним життям, без обстрілів, і де їм волонтери будуть надавати безкоштовно і дах над головою, і їжу, і речі, і медичне забезпечення, – додав голова ОВА.

Він зауважив, що українці, які виїхали з Луганщини, можуть дочекатися перемоги нашої держави у безпечному місці або ж почати будувати нове життя. Проте наразі евакуація з кожним днем відбувається все важче і важче. Адже кількість ворожих обстрілів збільшується. Внаслідок цього ростуть і руйнування.

Гайдай додав, що окупанти повністю обстрілюють трасу Лисичанськ – Бахмут. Тому кожна поїздка за людьми – це ризик для життя водіїв.

«Обстріли постійні. Обстрілюються всі міста. Навіть вчора, коли привезли гуманітарні вантажі в центр гуманітарної допомоги в Лисичанську, на жаль, був обстріл. Слава Богу, ніхто не постраждав, але дві машини вийшли з ладу, будівля пошкоджена», – зауважив голова ОВА.

Читайте також: Усиновили чотирьох дітей — і народили свою четверню.

 

Telegram Channel