Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Нардеп Княжицький: «Або Зеленський лицемірний брехун, у що повірити навіть страшно, або він...»

«Що означає неприпустима у демократичному суспільстві така поведінка по відношенню до лідера опозиції?»

Фото VADIM CHUPRINA.

Нардеп Княжицький: «Або Зеленський лицемірний брехун, у що повірити навіть страшно, або він...»

Нестор Шуфрич може перетинати державний кордон без обмежень, його однопартійці з мільйонами у валізах і десятками коштовних годинників теж. Депутатки від партії «Слуга народу» можуть вільно зустрічатися з біженцями на блакитних берегах Франції. А от Порошенку виїхати у законне відрядження на ПА НАТО заборонено

Підстав немає. Жодних запобіжних заходів проти Порошенка зараз не існує, депутати не є військовозобов’язаними, жоден закон не обмежує права лідера опозиції виїхати за кордон.

І мета очевидна, заявлена, анонсована і самим Порошенком і західними партнерами: переговори про постачання зброї та підтримку євроатлантичного курсу.

Що означає неприпустима у демократичному суспільстві така поведінка по відношенню до лідера опозиції?

Все просто. Потрібна диктатура, щоб здати території.

Зброя не потрібна. НАТО не потрібне. Членство у ЄС не потрібне, бо не потрібні верховенство права і свобода слова.

Потрібна диктатура, щоб здати території. Зброя не потрібна. НАТО не потрібне. Членство у ЄС не потрібне, бо не потрібні верховенство права і свобода слова.

Зеленський у той самий день, вчора запевняв студентів Стенфорду у прихильності до демократії. Казав: «Ми всі несемо ці жертви, але ми віддаємо цю жертву заради майбутнього – майбутнього вільної й демократичної України. Якщо ми боремося за такий тип держави, за такий спосіб життя, де найголовнішими принципами є свобода й демократія, і якщо ми боремося за це і захищаємо саме це, то як я можу мати якусь іншу думку? Ніхто не допустить цього серед нашого народу, і мені б особисто це («закручування гайок») не сподобалося. Я гадаю, що я й не готовий до такого».

Ну, або Зеленський лицемірний брехун, у що повірити навіть страшно, або він президент лише для обкладинок іноземних журналів, а керує країною не ця демократична особа, а якийсь диктатор маньяк, який домовився з путіним нищити демократію і здавати території.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, народний депутат України («Європейська Солідарність»), журналіст.

Читайте також на volyn.com.ua: «Влада зірвала участь Порошенка в Парламентській асамблеї НАТО попри затверджений Стефанчуком склад делегації».

Telegram Channel