Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Він вважає, що росіяни етнічно вищі за українців»: у Литві відбулася секретна зустріч, де обговорювали, якою буде рф без путіна

Раніше повідомлялося, що рашистський диктатор хворий на рак.

Малюнок Сергія Йолкіна.

«Він вважає, що росіяни етнічно вищі за українців»: у Литві відбулася секретна зустріч, де обговорювали, якою буде рф без путіна

В таємній конференції взяли участь політики, журналісти, експерти і правозахисники

У Литві відбулася таємна зустріч, на якій представники різних країн обговорили сценарії подальшого існування росії без владіміра путіна. У ній взяли участь діючі та колишні політики, журналісти, правозахисники і експерти у різних галузях. Про це повідомляє німецьке видання Bild, передає ZN.ua

За інформацією джерела, ініціатором конференції став міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс. Загалом на ній були присутніми близько 70 людей. Зокрема, і росіяни, які давно проживають за кордоном. За словами кореспондента Bild, один з них навіть виступив з промовою, порівнявши режим путіна в росії з режимом Гітлера у нацистській Німеччині.

путін вважає, що росіяни етнічно вищі за українців. Саме тому він має право відбирати в українців оселі та підпорядковувати їх собі. І саме тому росії терміново необхідна «депутінізація»

Інший неназваний учасник зустрічі зазначив, що на Заході не до кінця розуміють ідеологічні мотиви російського президента.

«путін вважає, що росіяни етнічно вищі за українців. Саме тому він має право відбирати в українців оселі та підпорядковувати їх собі. І саме тому росії терміново необхідна «депутінізація». Чим швидше, тим краще», – сказав спікер. 

У Bild підкреслили, що на конференції обговорювали три сценарії повалення влади путіна. Згідно з першим, найменш ймовірним, чинний режим дасть тріщину, що призведе до демократичних виборів у країні. Другим варіантом учасники зустрічі бачать військовий переворот, внаслідок якого влада в росії пом’якшиться.   

Найболіснішим варіантом для рф експерти і політики вважають масове повстання неосвічених мас через голод та бідність. Це може призвести до громадянської війни всередині країни і, як наслідок, падіння режиму путіна.

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel