Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Російська опозиціонерка пояснила, яким буде початок кінця режиму путіна

«Віра росіян у «непереможність» путіна почне тріщати по швах...»

Фото УНІАН.

Російська опозиціонерка пояснила, яким буде початок кінця режиму путіна

Курносова розповіла про настрої в російському суспільстві

На росіян у майбутньому чекає глибока депресія, пов'язана з розчаруванням в тому, у що вони вірили щодо війни в Україні.

Таку думку озвучила «Обозревателю» російська опозиціонерка Ольга Курносова.

За її словами, віра росіян у «непереможність» путіна і те, що він нібито рятує українців почне тріщати по швах, коли РФ почне зазнати поразки.

Коли росіяни втратять віру, тоді вони зазнають краху всього, що їх оточувало. Це і буде початком кінця режиму Путіна

«Я думаю, це буде набагато сильніша емоція, ніж реакція на зникнення якихось продуктів в магазині. Люди все-таки рухомі емоціями. Коли у них не буде грошей, а в магазині зникнуть продукти, вони будуть займатися тим, щоб шукати гроші та продукти. А ось коли вони втратять віру, тоді вони зазнають краху всього, що їх оточувало. Це і буде початком кінця режиму Путіна», - вважає Курносова.

Вона також констатувала, що жителі великих російських міст поки не відчули серйозних змін, пов'язаних з розв'язаною війною проти України.

«Так, є підвищення цін в магазинах, так, дуже складно купити долари і євро, але якщо ти нікуди не збираєшся, то тобі це не дуже-то і потрібно. Люди ще не зрозуміли того катастрофічного становища в економіці, яке розвивається. І поки не видно дна, куди вона буде падати. Це стане помітно дещо пізніше. З іншого боку, той гострий стан, який був після початку війни, змінився емоційним вигоранням, оскільки все розвивається досить довго. Звичайно, хтось продовжує виходити на акції, у великих містах є антивоєнні написи, але все одно того гострого стану вже немає», - говорить вона.

Опозиціонека констатувала, що передумови для зміни настроїв вже є, але через страх росіян висловлювати свою думку відчути їх складно.

Читайте також: «Путін може бути мертвим, а його місце займає двійник», – The Sun.

Telegram Channel