Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Путін може бути мертвим, а його місце займає двійник», – The Sun

Онкологи припускають, що він може страждати від раку.

Фото novynarnia.com.

«Путін може бути мертвим, а його місце займає двійник», – The Sun

Таке припущення висловили представники британської зовнішньої розвідки МІ-6

Президент рф путін може бути вже мертвим. Натомість на публіці з'являється двійник російського президента, пише видання The Sun, передає obozrevatel.com.

«Володимир Путін, можливо, вже мертвий, а його місце на публічних виступах займає двійник, заявили керівники МІ-6. Представники британської розвідки заявили, що оточенню російського тирана доведеться тримати його смерть у секреті від усього світу протягом кількох тижнів або навіть місяців» , – пише видання.

Він став менш рухливим, а його обличчя опухло, і експерти вважають, що він приймає стероїди чи лікується від раку.

The Sun нагадує, що чутки про проблеми зі здоров'ям Путіна циркулювали досить довгий час. Однак у Москві ці чутки традиційно спростовували, наполягаючи, що здоров'я у диктатора «відмінне».

Проте західні розвідки стверджують, що це не так.

«Західна розвідка припускає, що у російського президента серйозні проблеми зі здоров'ям, такі як рак і хвороба Паркінсона, а недавні публічні виступи спровокували нові чутки про його фізичний стан. Він став менш рухливим, а його обличчя опухло, і експерти вважають, що він приймає стероїди чи лікується від раку», - пише видання.

Ці припущення лише посилила нещодавня різка зміна зовнішнього вигляду Путіна, який дуже швидко здав і став виглядати як людина, яка страждає від якоїсь серйозної хвороби.

«Співрозмовник у розвідці сказав, що нещодавні виступи Путіна на публіці, ймовірно, були попередньо записані. Як альтернатива, він міг уже померти, а його місце зайняв двійник. Джерело повідомило Daily Star: «Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть зберігатиметься в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Є також ймовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати», - пише британське видання.

У британській розвідці припускають, що в Кремлі могли повернутися до давньої практики використання двійників правителів росії.

«Вважається, що Путін використав двійників у минулому, коли йому було погано, і Кремль може робити це зараз», - цитує джерело у розвідці The Sun.

Оточення Путіна у разі його смерті намагатиметься приховати цей факт, щоб утримати владу.

«Путін є очільником невеликої групи високопосадовців, які повністю йому лояльні. Справжній страх (його поплічників) полягає в тому, що, як тільки буде оголошено про його смерть, може статися переворот у Кремлі, і російські генерали захочуть піти з України. Смерть Путіна зробить їх безпорадними та вразливими, тому вони кровно зацікавлені в тому, щоб говорити, що Путін живий, хоча насправді все може бути навпаки», - вважає джерело The Sun у розвідці.

Два тижні тому російський олігарх зі зв'язками в Кремлі заявив, що Путін «дуже хворий на рак крові» і переніс операцію перед початком вторгнення в Україну. Тим часом агент МІ-6 сказав, що чутки про проблеми зі здоров'ям Путіна тепер призводять до втрати контролю над владою в Кремлі.

«Крістофер Стіл, який раніше працював у російському відділі МІ-6, сказав, заявив, що в Кремлі «наростає безлад і хаос». Путіну доводиться ухилятися від зустрічей, щоб пройти курс лікування, і за ним «постійно» стежать лікарі. Але навіть коли він присутній, відомий схиблений на контролі «не має чіткого політичного керівництва», - цитують Стіла журналісти.

Запідозрити наявність у Путіна серйозного захворювання експертів підштовхнули безпрецедентні карантинні заходи для всіх його відвідувачів під час пандемії коронавірусу: вони мали йти на ізоляцію за два тижні до зустрічі, а безпосередньо перед нею - проходити через спеціально створений тунель, де на них розпорошувався дезінфікуючий аерозоль і використовувалося ультрафіолетове випромінювання.

Коли ж на військовому параді 9 травня путін сидів на трибуні із загорнутими в ковдру ногами, онкологи припустили, що він може страждати від раку.

«Онколог сказав, що путін може страждати від «хіміотерапії головного мозку» - пов'язаного з раком когнітивного порушення, спричиненого лікуванням», - пише The Sun.

 Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel