Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Тіла вкладають вже в кілька шарів: як окупанти в Маріуполі ховають наслідки своїх злочинів

Тримаймося!

Скріншот з відео.

Тіла вкладають вже в кілька шарів: як окупанти в Маріуполі ховають наслідки своїх злочинів

У Маріуполі виявили ще низку масових поховань загиблих мирних мешканців міста. На кладовищі поховання в траншеях маскують як нібито індивідуальні

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає 24 канал. Нові масові поховання виявили одразу в кількох місцях.

Петро Андрющенко повідомив, що на Старокримському кладовищі виявили нові поховання в 25 траншеях. Тіла загиблих там вкладають в кілька шарів, а табличками ці поховання маскують під нібито індивідуальні.

До середини березня комунальні служби міста поховали близько 5 тисяч людей.

Від середини квітня загалом на кладовищах біля селищ Старий Крим, Мангуш та Виноградне в таких траншеях поховали щонайменше 16 тисяч мирних мешканців Маріуполя.

За словами радника мера Маріуполя, до середини березня комунальні служби міста поховали близько 5 тисяч людей.

Однак під завалами зруйнованих будинків, в тимчасових моргах та на стихійних кладовищах досі залишаються тисячі тіл загиблих.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко зазначив, що попередньо кількість жертв у місті становить щонайменше 22 тисячі осіб. Однак виявлення нових стихійних поховань говорить про те, що кількість жертв значно більша.

Ми оцінювали кількість загиблих маріупольців в 22 тисячі. Але все більше фактів говорить, що наслідки злочину рашистів значно страшніші. Це потребує особливої уваги світової спільноти, як і жахливе становище місцевого населення в окупації, – наголосив Бойченко.

Останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

 

Telegram Channel