Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Волинському театрі – перша вистава за час війни

Фрагмент вистави «Попелюшка».

Фото suspilne.media.

У Волинському театрі – перша вистава за час війни

У Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відновили вистави

 Першого червня, вперше від початку воєнного стану в Україні, актори волинського облмуздрамтеатру показали виставу, - повідомляє Суспільне. Луцьк. 

- Мюзикл на дві дії «Попелюшка» поставили півтора року тому, – розповів режисер-постановник Ярослав Ілляшенко. 

- Театральне мистецтво продовжує жити в умовах війни, – каже директор театру Анатолій Глива. Артисти беруть участь у благодійних концертах на підтримку збройних сил України. З його слів, трупа готує дві прем’єри на великій сцені та одну на камерній.

-Троє наших працівників творчого складу знаходяться в ЗСУ. Ми бажаємо їм тільки перемоги та швидкого повернення на рідну сцену, – каже Анатолій Глива.

До слова, у виставі «Попелюшка» беруть участь 30 акторів та оркестр. Глядачі мають змогу почути 25 музичних творів, які написав Юрій Рибчинський, у аранжуванні керівника оркестру Миколи Гнатюка.

Театральне мистецтво продовжує жити в умовах війни, – каже директор театру Анатолій Глива. 

Виставу переглянули 60 глядачів. Така кількість людей зумовлена тим, аби у випадку повітряної тривоги люди змогли організовано спуститися в бомбосховище.

Нагадаємо, що у Волинському облмуздрамтеатрі від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України функціонує Центральний пункт збору допомоги військовим.

Останні новини:

 

Telegram Channel