Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
путін у квітні пройшов курс терапії від раку та пережив замах у березні – Newsweek

Хвороба президента рф лише ускладнює розвиток подій в Україні.

Фото з відкритих джерел.

путін у квітні пройшов курс терапії від раку та пережив замах у березні – Newsweek

Президент російської федерації володимир путін протягом квітня пройшов терапевтичний курс від онкологічного захворювання на пізній стадії

Крім того, на нього було скоєно замах. Про це пише видання NewsWeek з посиланням на дані трьох керівників американської розвідки, передають Факти.

Розвідники, на які посилається видання і які є представниками трьох окремих розвідувальних служб, занепокоєні тим, що володимир путін стає дедалі параноїдальнішим, коли йдеться про утримання влади.

Такий стан президента рф лише ускладнює розвиток подій в Україні, втім, за словами фахівців, це є одним чинників, що робить перспективи ядерної війни менш ймовірними.

Розвідники, на які посилається видання і які є представниками трьох окремих розвідувальних служб, занепокоєні тим, що володимир путін стає дедалі параноїдальнішим, коли йдеться про утримання влади.Такий стан президента рф лише ускладнює розвиток подій в Україні, втім, за словами фахівців, це є одним чинників, що робить перспективи ядерної війни менш ймовірними.

Newsweek наводить заяви розвідників, які поскаржились, що ізоляція президента росії путіна не сприяє нормальній розвідувальній роботі спецслужб, а також майже приховує дані щодо ймовірних змін стратегії у Кремля.

– путін напевно хворий… Чи скоро він може померти – це лише припущення… Він (володимир путін, — Ред.), як і раніше, становить небезпеку, тому, якщо він справді помре, на нас чекатиме хаос. Потрібно зосередитися на цьому. Будьте готові, — повідомило виданню джерело з офісу Директора національної розвідки.

Видання наводить скаргу одного з розвідників, який каже, що вони майже втратили зв’язок з джерелами у Кремлі.

– Одне з джерел нашої кращої розвідувальної інформації, яке полягає в контактах зі сторонніми особами, значною мірою вичерпалося внаслідок війни в Україні, – каже високопоставлений співробітник ЦРУ.

Він додає, що путін мав доволі мало зустрічей з іноземними лідерами, що відсікає можливість отримання інформації, яку іноді можна отримати під час особистих зустрічей.

– Ізоляція путіна таким чином підвищила рівень спекуляцій, – додав він.

Відставний командир ВПС США застеріг, що слід відрізняти бажане від дійсного.

– Ми повинні пам’ятати про прийняття бажаного за дійсне. Ми засвоїли — або не засвоїли — цей урок на гіркому досвіді з Усамою бен Ладеном та Саддамом Хусейном, — сказав він.

Говорячи про арабських диктаторів, він натякнув про дані розвідки США, яка вважала, що Саддам Хусейн мав серйозні психічні розлади, а Усама бен Ладен помирав від хвороби нирок.

– Чи хворий путін? Безумовно. Але ми не повинні дозволяти очікуванню його смерті керувати активними діями з нашого боку. Вакуум влади після путіна може бути дуже небезпечним для світу, – сказав він.

Джерела видання також стверджують, що у березні на життя володимира путіна було скоєно замах, але не наводять жодних подробиць щодо цих подій. Водночас один зі старших офіцерів розвідки вважає, що влада президента рф значно ослабла.

– Хватка путіна залишається міцною, але вже не є абсолютною… За весь час його правління всередині Кремля ніколи не було такої інтенсивної боротьби, всі відчувають, що кінець близький, — додав один зі старших офіцерів розвідки.

Повідомлення про захворювання президента росії раніше публікували й російські ЗМІ. Так, російське медіа Проєкт опублікувало розслідування, в якому йдеться про взаємодію володимира путіна з лікарями, а точніше – з онкологами. Пізніше про онкологічну хворобу володимира путіна розповідав режисер Олівер Стоун, який мав досить тісний зв’язок протягом  тривалого часу, коли знімав про нього багатосерійне інтерв’ю.

Читайте також: Ворог готується до наступу під Харковом. Стягує запаси зброї і техніки з росії.

Реклама Google

Telegram Channel