Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Замість Renault рашисти матимуть «Москвич»

Ніхто не хоче мати справ з тими, в кого руки в крові.

A general view of the Renault automobile plant in Moscow on April 26, 2022. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP) (Photo by KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP via Getty Images)

Фото: KIRILL KUDRYAVTSEV.

Замість Renault рашисти матимуть «Москвич»

Колишній завод у Москві офіційно перейменували

Колишній завод Renault у Москві офіційно перейменували на «Москвич». Про це повідомляє РБК. Зміни з'явилися в державному реєстрі, там же зафіксовано зміну керівника та власника, інформує Суспільне.

Зміни до реєстру внесли 3 червня. У ньому зафіксовано і зміну керівника — замість Яна Птачека ним став заступник голови дептрансу Дмитро Пронін. У реєстрі вказується, що співвласником компанії є ТОВ «Центр розвитку технологій». Він через АТ «Особлива економічна зона «Зеленоград» контролюється департаментом майна Москви.

За даними РБК, домовленість про передачу російських активів Renault державі та уряду Москви відбулася у середині травня. Виробництво на заводі компанії в російській столиці було зупинено спочатку наприкінці лютого на тиждень, наприкінці березня Renault оголосила про зупинення діяльності в Росії.

Наприкінці березня Renault оголосила про зупинення діяльності в Росії.

Як повідомляв раніше очільник російського Мінпромторгу Денис Мантуров, завод не буде законсервовано, на ньому будуть випускатися інші автомобілі — можливо, Lada.

Читайте також:У Херсоні окупанти влаштували жахливу ДТП: є жертви

Telegram Channel