Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У столиці Словенії вшанували пам’ять вбитих росіянами українських дітей

Який біль...

Фото: Посольство України у Словенії.

У столиці Словенії вшанували пам’ять вбитих росіянами українських дітей

У центрі Любляни, неподалік від посольства рф в Республіці Словенії, 7 червня відбулася мирна масова акція зі вшанування пам’яті українських дітей, убитих російськими окупантами під час військової агресії проти України

Про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Словенії, передає Укрінформ.

У заході взяли участь представники української громади, а також громадяни України, які перебувають у Словенії у зв’язку з війною рф.

Зауважується, що метою акції було привернути увагу словенського та європейського суспільства до страшної кількості безневинно вбитих та скалічених українських дітей, які стали жертвами варварських, цинічних і вражаючих за своїми масштабами воєнних злочинів російських загарбників.

 

 «Під час заходу до присутніх з промовами звернулись активні представники української громади, які закликали словенців підтримати Україну в цій страшній війні, підтримати українських дітей, які прибули до Словенії у зв’язку з війною в рідній державі, а також вшанувати пам'ять безневинно та підступно вбитих російськими окупантами маленьких українських хлопчиків та дівчаток», – ідеться в дописі.

Метою акції було привернути увагу словенського та європейського суспільства до страшної кількості безневинно вбитих та скалічених українських дітей.

У Посольстві додали, що акція привернула увагу словенського суспільства та була висвітлена провідними ЗМІ Республіки Словенії.

 

 Читайте також: 15-річний хлопчик допоміг ЗСУ знищити колону російської техніки.

Реклама Google

Telegram Channel