Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Діаспору волейбольної України у Фінляндії поповнила діагональна Буткевич

Я хочу відчути волейбол у різних країнах і познайомитися з новими лігами.

Фото facebook.com/vbcvaltra.

Діаспору волейбольної України у Фінляндії поповнила діагональна Буткевич

Українська волейболістка Дар’я Буткевич поповнила склад фінської команди «ОрПо»

Повна назва клубу «Oriveden Ponnistus». В «регулярці» колектив посів п’яте місце. Але в раунді плей-оф пройти далі чвертьфіналу не зміг, передає Спорт.юа.

Команда енергійна, молода і я впевнена, що гравці і весь колектив будуть розвиватися в наступному сезоні.

«Я хочу відчути волейбол у різних країнах і познайомитися з новими лігами. Тренер Андреа Карасі зв’язався зі мною, розповів про свої думки про волейбол. Мені здалися вони цікавими. Карасі дуже любить волейбол, і я хочу з ним попрацювати. Відвідавши Орівесі, я відразу відчула себе як вдома. Мені приємно, що всі, хто бере участь у діяльності команди, близькі один до одного, починаючи з керівництва. Команда енергійна, молода і я впевнена, що гравці і весь колектив будуть розвиватися в наступному сезоні. Зі свого боку, я хочу максимально допомогти команді та використати свій досвід з ліг інших країн. У наступному сезоні ми можемо отримати дійсно хороші результати.

Орівесі нагадує мені мою батьківщину в Україні, яка також є лісистою місцевістю. Я вже закохалася в природу Орівесі, озера та аромат чистої природи. Тут також дивовижно спокійно, а все, що мені потрібно, поруч», – цитує Буткевич офіційний інстаграм акаунт фінського клубу.

Раніше ми повідомляли, що у чемпіонаті Фінляндії також зіграє українська зв’язуюча Оксана Русначенко.

Читайте також: Волебол: польський клуб підсилився українською блокуючою

Реклама Google

Telegram Channel