Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку водії збили на переходах двох чоловіків: зловмисників розшукують

Триває слідство.

Фото Нацполіція.

У Луцьку водії збили на переходах двох чоловіків: зловмисників розшукують

Волинські поліцейські встановлюють керманичів, причетних до скоєння ДТП

Аварії трапились днями у Луцьку та Гірці Полонці. Керманичі транспортних засобів залишили місця подій, наразі правоохоронці встановлюють їх дані.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Невстановлений керманич, ймовірно, мікроавтобуса білого кольору, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Так, учора у Луцьку на вулиці Ветеранів, невідомий водій авто, можливо, марки BMW, здійснив наїзд на 63-річного лучанина, який перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора. Чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

26 травня у Гіркій Полонці на вулиці Луцькій, невстановлений керманич, ймовірно, мікроавтобуса білого кольору, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 2 червня з травмами потерпілого доставили до лікарні, а 7-го він звернувся за допомогою до правоохоронних органів. За цими фактами слідчі Луцького РУП розпочали досудові розслідування за ст. 286 КК України.

Обидва водії залишили місця дорожньо-транспортних пригод та нині переховуються від слідства. Якщо ви стали свідком цих аварій та маєте будь-яку інформацію щодо порушників, просять повідомити про це поліцію за телефонами: 0505873388, 0966771101 (старший слідчий Куць Андрій) або 102.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel