Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Файна дівчина – лідер Kalush Orchestra розповів про кохану

Олег Псюк з дівчиною.

Фото: інстаграм Kalush Orchestra.

Файна дівчина – лідер Kalush Orchestra розповів про кохану

Соліст гурту Kalush Orchestra привідкрив завісу особистого життя. Він зізнався, якими якостями дівчина Олександра підкорила його

Лідер українського гурту Kalush Orchestra Олег Псюк близько року зустрічається з дівчиною Олександрою. Пара поділилась, що особливого є в кожному з них, повідомляє 24 Канал.

Репер назвав 5 якостей у коханій, за які він її полюбив та обрав.

«Є якісь чари у цій дівчині. Вона досить проста, але вона та, якій я можу довірити будь-що. Підтримка, що дуже важливо для чоловіка. Допомогає в усьому, навіть в робочих справах. Без шкідливих звичок. Файна дівчина. Моя мала, Білоброва», – зізнався виконавець.

Своєю чергою, Олександра назвала ті риси в юнаку, які підкорили її. Серед них – працьовитість та романтичність, яку мало хто помічає.

Допомогає в усьому, навіть в робочих справах. Без шкідливих звичок.

«Головне, працьовитість – він мене мотивує цим постійно, працювати та не опускати рук. Він вчить мене постійно чомусь новому. Він – мій наставник. Обожнюю спостерігати, коли він в роботі: написання треків, або ж коли задумався, і такий потім «Мала...», і розповідає свою чергову геніальну ідею. Мало хто знає і помічає, але він буває дуже ніжним, і дуже романтичним. Він за здоровий спосіб життя і правильне харчування, іноді, звісно, хочеться з'їсти чогось шкідливого, але я за це сильно вдячна йому, бо він піклується за здоров'я в принципі. Робить мене щасливою загалом у різних деталях, про які знає тільки він», – розповіла дівчина.

Нагадаємо, пара також розповідала про те, як вони познайомилися. Вони зустрілись у перший день весни в Києві після листування в інстаграмі. За словами Олександри, все сталось швидко й неочікувано.

Також Олег та Олександра наразі не зізнаються, чи планують зіграти весілля. Для них це дуже особисте питання.

Читайте також: Назвали ім'я українця, який придбав приз «Євробачення-2022» у Kalush Orchestra (Фото)/

Реклама Google

Telegram Channel