Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
В Україні створили організаційний комітет з підготовки до Євробачення-2023

Фото: Shutterstock.

В Україні створили організаційний комітет з підготовки до Євробачення-2023

Пісенний конкурс відбудеться в Україні

В Україні створили Організаційний комітет з підготовки та проведення найпопулярнішого пісенного конкурсу Європи «Євробачення-2023». Про це повідомляє «Дивогляд« із посиланням на Урядовий портал.

Пісенний конкурс відбудеться в Україні і організація розпочнеться навіть в умовах воєнного стану. Організаційні роботи розпочнуться найближчим часом. 

Керівниками оргкомітету стали прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та голова Офісу президента Андрій Єрмак. Посаду заступника керівників зайняв міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко

Ткаченко повідомив, що пісенний конкурс відбудеться в Україні і організація розпочнеться навіть в умовах воєнного стану. Організаційні роботи розпочнуться найближчим часом. 

«Європейці продемонстрували підтримку України, коли голосували серцем за наших представників. У результаті ми втретє виграли Євробачення. Завдяки гурту Kalush Orchestra ми отримали нагоду вимагати миру для українців. Ми будемо організовувати Євробачення в умовах воєнного стану, тому потрібно дуже швидко розпочати роботу. Адже маємо провести пісенний конкурс на належному рівні», – зазначив міністр культури.

Читайте також: 37-річна Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною.

Telegram Channel